Knatteliraren Tobbe Eriksson

, ,

6 dagar till KNATTECUPEN som startar söndag 12 Mars, ni finner all info och hur man anmäler sig på vår hemsida : http://ljusdalbandy.se/knattecupen/
Idag presenterar vi en före detta knattecupenspelare som valde fotbollens väg, en resa som tog honom till allsvenskan där han representerade Gif Sundsvall, Kalmar FF, även kval till Champions League, Europa Cuper. Och även en A-landskamp för Sverige mot Syrien, hur många fler Ljusdalingar  har spelat A-landskamp i fotboll?
Fakta:
Namn: Tobias Eriksson
Född: 1985
🎙Vilket är ditt bästa minne från Knattecupen?
– Mitt bästa minne från Knattecupen är också mitt första. Minns jag rätt så vann vi ”vår match” med 5-2 och jag lyckades göra alla 5 målen. Någon vecka senare fyllde jag 6 eller 7 år och en av mina bästa vänner Lars Fall gav mig en tavla som hans far Rune hade ritat. Tavlan gestaltade en bandyspelare som sköt och i nätmaskorna syntes tydligt 5 bollar.
Vad gör du idag?
– Jag fortsatte spela bandy i LBK fram till 15-16 års ålder då jag valde fotbollens väg och flyttade till Sundsvall. Nu jobbar jag som analytiker och individuell tränare i Kalmar FFs A-lag.
🎙Favoritlag i fotboll?
– Kalmar FF
🎙Bäste bandyspelare någonsin?
Pelle Fosshaug.