Dubbla bortamatcher för LBK!

, ,

Dubbla bortamatcher för LBK!

 

LBK Reser till västkusten för 2 st mycket viktiga bortamatcher, med vind i det gula seglet efter 3 raka segrar i inledningen av serien. Som bandyallsvenska är upplagd väntar nu i helgen den första helgen med dubbelmatcher, på lördag mot Surte och under söndag mot Kungälv.
Den uppmärksamme ser att även dessa matcher kommer att spelas inomhus, vilket gör att LBK:s samtliga bortamatcher spelas med tak över huvudet.  

I Ljusdals BK:s omklädningsrum har det varit glada miner efter förra helgens seger, men samtidigt har det funnits en rannsakan över att matchen mot Tellus inte flöt på helt som laget ville. Spelarna och ledarna ställer höga krav på sig själva och vill hela tiden utvecklas. I veckan har teamet runt laget fortsatt att bygga vidare på lagets stora styrka där vi vill utmana motståndarna med vår starka skridskoåkning. Men denna säsong ser man en stort steg mot att vi blivit svårare att göra mål på då laget lagt stor vikt på spelet utan boll.

Historiskt har det visat sig att det är väldigt svårt att ta 2 segrar under ”back to back” matcher på bortaplan, men lita på att laget kommer göra sitt yttersta för att vända hem till Hälsingland med så många segrar som möjligt.

Surte BK
Laget som är hemmahörande norr om Göteborg spelar sina hemmamatcher i Ale Arena som var en av dom första inomhus arenorna som byggdes för bandy.

Surte har fått en tuff start på deras andra år i bandyns näst högsta serie, där ett stort problem har varit många insläppta mål, 35 st på 3 matcher är inte smickrande.
Men laget brukar vara svårspelade inne i hemma borgen.

Lagets interna skytteliga leds av Robin Björkestam, tätt följd av Oscar Larsson.

Kungälv
På söndagen väntar det toppmatch i Bandyallsvenskan när LBK gör sitt första besök i den nya bandyarenan på Ruddalen isstadion i Västra Frölunda.
Kungälv ställer denna säsong ett väldigt starkt lag på isen och får absolut räknas som en av favoriterna till ligasegern.

Vi ser en klart lysande stjärna i Patrik Sunnanängs som med sin starka skridskoåkning skulle ta plats i många elitserielag för att vara en bärande spelare. I nummer 66 har IFK också en matchvinnare vid namn Lucas Persson som med sitt tunga skott och näsa för mål avgjort många matcher.
Matchen mot Kungälv har all möjlighet att bli en avgörande 90 minuter när serien efter att alla 22 matcher är spelade.

Toppmötet startar den udda bandytiden 12:45

Lets Go LBK!

 

Digitalt 50/50 lotteri.

 

50/50 lotteriet inför LigaCupen-helgen är igång, ta chansen redan nu att vara med.
Var med och ta chansen att vinna du med.  

Omsättningen i det digitala 50/50 lotteriet delas mellan en vinnare som får hälften och LBK den andra delen av omsättningen.

Dragning av vinnande nr kommer att ske under lördagskväll efter mot hemmamatchen mot Åby/Tjureda , där vinnaren kommer att få sin vinst utbetald direkt till kontot när vinnande nr är dragit.

Vill du vara med och stötta LBK och samtidigt ha chansen att vinna en slant? Klicka då på denna länk : https://clubs.yourclubmate.com/ljusdalbandy/?onSite=true

Se matcherna live från din soffa.  

 

Som vanligt ger bandyplay er som inte kan vara på plats under matchen men ändå vill se bandy möljligheten att utvärdera varje skär under matcherna. Skapa ett abonnemang och välj LBK som ert favoritlag så går även en del pengar till LBK.

Vi denna länk ser ni matchen Surte – LBK : https://www.bandyplay.se/livestream/s-surte-bk-ljusdals-bk-5ci4e

Och via denna länk ser ni Kungälv – LBK : https://www.bandyplay.se/livestream/s-ifk-kungalv-ljusdals-bk-owa84