Bortamatch mot Örebro kl 15:00!

, ,

Bortamatch mot Örebro kl 15:00!

 

Bortamatch mot Örebro brukar betyda heta känslor, bra prestationer och spännande matcher. Att spela mot ÖSK i deras hemmaarenan (ja ännu en gång spelar vi bortamatch inomhus) Behrn Arena brukar vara en svår nöt att knäcka, men vi har vind i seglet och vill fortsätta vara obesegrade denna säsong.     

Trots att vi haft sträng kyla i Ljusdal några dagar under veckan har laget kunnat tränat på bra, och alla spelare ska var tillgängliga för matchen mot Örebro.

På vår hemsida har Anders Forselius tagit ett snack med kapten Swartswe inför matchen. Där berättar han om att hörnskyttet lossnade under senaste match och att han ser på Örebro som en mycket svår motståndare.

Hur är det att spela i Behrns Arena?

– Det har varit många tuffa bortamatcher genom åren mot Örebro kan man väl lugnt säga. Det är tuffa strider alla gånger och vi har både förlorat och vunnit där med både A-lag och ungdomslag.

NI kan läsa hela intervjun via denna länk : https://ljusdalbandy.se/2023/12/15/fluff-skramde-igang-belysningen-intervju-med-elias-swartswe-infor-bortamatchen-mot-orebro/

Örebro SK
Laget från Närke har börjat seriespelet med tre segrar, en oavgjord och fem förluster vilket inte riktigt känns som en sann bild av lagets kvalité. Hemmaspelarna kommer med all säkerhet göra sitt yttersta för att poängen ska stanna i Örebro efter dagens match.
Längst bak i Örebro-laget hittar vi en bekant, Sebastian Lundgren som gick 3år på bandygymnasiet i Ljusdal och var med i vårt starka juniorlag som nu är stommen i A-laget.
Det finns också mycket Elitserie-rutin i ÖSK tex Bröderna Folkesson, Filip Bergman och Victor Janers. Framåt har dom fått ett fint tillskott denna säsong då Örebro lockade till sig Linus Doktare från Katrineholm

Kan ni inte vara på plats för att se matchen?
Inga problem, matchen sänds som vanligt via Bandyplay.
Klicka på länken för att se matchen : https://www.bandyplay.se/livestream/s-orebro-sk-bandy-ljusdals-bk-787w9

Ni har väl köpt 50/50 lotter inför matchen mot Djurgården 21 december?
Om inte så gör ni det snabbt och enkelt via denna länk : https://clubs.yourclubmate.com/ljusdalbandy/
Vinstvärdet just nu är 410kr
LBK är väldigt glada över det stöd ni ger oss!

 

Mer om torsdagens match mot Djurgården hittar ni på denna länk : https://ljusdalbandy.se/letsgo/

 

Lets Go LBK!