Vi laddar för publikfest under medlemsmatch mot TB-Västerås

, ,

Vi avslutar bandyåret med hemmamatch mot T/B-Västerås, och inte vilken match som helst utan detta är vår medlemsmatch, vilket betyder att alla medlemmar kommer in på arenan utan att betala entré. Vi hoppas på väldigt mycket folk under kvällens match, där Trux-Tältet öppnar redan kl 17:00

Bandyåret hoppas vi ska avslutas på bästa möjligavis, med storpublik, och förhoppningsvis LBK-seger. Ljusdal kommer stärkta till matchen genom att på annandagen ha vunnit borta mot just TB-Västerås. Under den matchen visade laget att vi besitter kapaciteten att själva bestämma hur utgången på matchen ska bli. Får vi vårt spel att fungera, där vi har många delaktiga i spelet och fart på skridskorna. Vi hoppas på en fin bandykväll och en mycket välbesökt Idrottspark!

T/B-Västerås

T/B är ett lag som man innan säsongen såg som en utmanare till det absoluta toppskiktet i ligan, med tappet av Emil Juhlen har visat sig större än vad laget hoppats på. Han lämnade under brinnande säsong då VSK hade skadekris. Men dom svart/röda har många andra duktiga spelare som tex där Rasmus Fridolfsson, Anton Hellmyrs och Edvin Porsvald är väldigt duktiga offensiva krafter. Johan Söderström är också en viktig kugge i lagbygget.

 

Trux-tältet blir det god mat, Jorden runt quiz i Anders Forselius fotspår och live musik där Kire Ljung stämmer upp sin gitarr! Boka via truxtaltet@ljusdalbandy.se eller sms:a 070-6664042.

TACK till dig som är medlem OCH till dig som inte är medlem, bli det idag och stötta Ljusdals Bandyklubb så vi kan fortsätta med det vi gör.🔰 Bli medlem och känn gemenskapen i LBK-familjen.
Självklart har vi även ikväll ett digitalt 50/50-lotteri till matchen. Köp dina lotter redan nu! 🔰
Länk till lotteriet finns i vår profil på Instagram eller här: