Alla Till IP

I Kväll är det så dax för match mot Djurgården, och det är ingen match som helst utan idag går alla in gratis, då byggstens-investerar valt att satsa på LBK och att köpa en byggsten. Vi tror att kvällen kommer kunna bli mycket speciell och vi satsar på att skapa årets bästa publiksiffra Bandyallsvenskan. 

LBK har förberett sig på bästa sätt inför matchen genom att kunna tränat bra och nästa hela truppen är tillgänglig för spel, och tack och lov har kylan släppt och i kväll väntas det vara en temp på +5 grader när domaren blåser igång matchen efter att Ungarna på isen först fått visa upp sig för storpubliken.

Djurgårdens IF Bandy

Laget som spelar sina hemmamatcher på Östermalm IP har visat sig vara en mycket pigg nykomling, ni minns väl finalen i Supercupen inför säsongen där vi tyvärr förlorade. Just nu parkerar DIF i mitten av tabellen men har varit med och hotat i dom flesta matcherna. Laget innehåller många fina spelare där vi såklart tycker att Marcus Wikman sticker ut med sin fina spelförståelse.

50/50 lotter
Självklart har vi även ikväll ett digitalt 50/50-lotteri till matchen. Köp dina lotter redan nu! 🔰
Länk till lotteriet finns i vår profil på Instagram eller här:
https://clubs.yourclubmate.com/ljusdalbandy/?onSite=true