Bandyfesten på IP!

, ,

NU LADDAR VI FÖR BANDYFEST PÅ IP!

 

Redan nu börjar vi ladda upp för Bandyfest på Idrottsparken i helgen. En helg som kommer innehålla spänning, underhållning och förhoppningsvis fler LBK poäng

Det har varit en stökig ingång till helgen där vädret och framförallt kylan ställt till det i förberedelserna inför matcherna. Tyvärr tvingades vi ställa in fredagens match mellan Järvsö och Skutskär, men redan kl 11:00 under lördagen finns chansen att se Järvsö spela mot Östersund i Division 1 Norra. Det får ses som inledningen av Bandyfesten som vi valt att kalla helgen, där vi är mycket glada att kunna ha underhållning från Rätan i Trux-Tältet (mer om det längre ner)

Kollar vi till Bandyallsvenskan ser vi att det är ett getingbo i toppen av tabellen där det inte skiljer mer än TVÅ poäng mellan dom FEM första lagen. En väldigt rafflande avslutning väntar för LBK som under lördagen ställs mot Katrineholm. Laget kommer från 2 raka segrar från förra helgen och gör sitt yttersta för att få till en riktig fullträff i säsongsavslutningen. Ljusdals BK ser ut att kunna mönstra det lag man vill då det inte finns några rapporterade skador i truppen.

Katrineholm

Laget från Sörmland som spelar sina hemmamatcher inomhus i arean som stod klar till förra säsongen placerar sig just nu på 11:e plats i serien och har en poäng ned till jagande Tillberga under kvalstrecket (till Div 1). Räkna med att KVBS kommer att bjuda upp till fight mot LBK under lördagens match för det finns gott om kvalitét i laget. Spelare som sticker ut i mål och poängligan är Niklas ”Messi” Eriksson som detta är gjort 22 mål i seriespelet samt Gustaf Doktare som assisterat till 19 mål denna säsong.

Ni som minns vet att vi LBK:are fortfarande kräver revansch från 70-talet och dom 2 förlusterna i SM-finalerna 1970 och 1972

50/50 lotter
Självklart har vi ett digitalt 50/50-lotteri till matchen. Köp dina lotter redan nu! 🔰
Länk till lotteriet finns i vår profil på Instagram eller här nedan :
https://clubs.yourclubmate.com/ljusdalbandy/?onSite=true

 

 

Fhilip Norling underhåller i Trux-Tältet!

Rätans stolthet har valt att göra sin premiärspelning i vår kommun i Trux-Tältet under lördagen, han kommer även att efter matchen intervju spelare från A-laget i Trux-Tältet.

Fhilip som är en mycket uppskattade entertainer från fjällvärlden tar bilen, gitarr och keyboard med i packningen från Härjedalen och är vrål-laddad att komma till Ljusdal och ställa till med party. Han kommer att spela innan, under och efter matchen där han entrar scenen redan vid ca 15:15-15:30.
Och efter matchen ska han förhoppningsvis med hjälp av några LBK-spelare lära sig mer om bandy och hur spelet var under matchen mot Katrineholm genom att intervjua dom.
-Jag hoppas och tror att det blir seger annars vågar jag inte fråga om någon är sugen på att snacka, säger Fhilip.

Vi är övertygade om att det kommer att vara en pangkväll på Idrottsparken som vi har alla möjligheter att förlänga till kl 23:00 då vi behöver stänga pga serveringsrättigheter.
Varmt välkomna till Trux-Tältet, boka gärna plats genom att maila truxtaltet@ljusdalbandy.se eller smsa till 070-666 40 42

Trux-Tältet öppet från 14:30!   

På lördag välkomnar vi er in i värmen igen, i Trux-Tältet! 🔰
Menyn till lördagens match från Ingvarssons & Stormare bryggeri är här. 🔰

Se nu till att boka vår maxade tacobuffé där en valfri dryck ingår för 195kr, ni behöver boka innan fredag kl 21:00 för att vara säker på plats och mat.
Boka genom att maila truxtaltet@ljusdalbandy.se eller smsa till 070-666 40 42