Thomas Norin – En av initiativtagarna bakom ”Bandyns Vänner”

,

Thomas Norin är ett välkänt ansikte inom Ljusdals BK och har tidigare på många olika sätt varit verksam inom klubben. Nu har han tillsammans med Bandyns Vänner startat upp insamlingen ”Gul-Grönt Hjärta”.

 

Till vardags jobbar Thomas hos JO Sotning och var sedan en tid tillbaka en av initiativtagarna till Bandyns Vänner. Thomas bedriver även ett eget bolag vid namn ”Norehagen” och har tidigare varit verksam inom klubben på många olika sätt. Så sent som i höstas spenderade han många timmar i sandgroparna i Måga där han höll i fyspassen för Järvsö Bandy. Vi ställde några frågor till just Thomas om Bandyns Vänner och den nystartade insamlingen.

 

Vad är Bandyns Vänner?

– Bandyns vänner är en grupp bestående av företag som tillsammans gått ihop för att stötta LBK lite extra rent ekonomiskt. Vi vill att det ska gå bra för A-laget och klubben i stort och startade därför upp det här tillsammans.

 

Vad fick just dig att engagera dig på detta sättet?

– Tidigare har jag varit inblandad i klubben på flera olika sätt, bland annat som fystränare för olika ungdomslag. Jag brinner verkligen för bandyn här i Ljusdal och för LBK så det känns självklart att även vara med och stötta ekonomiskt om man har chansen.

 

Gul-Grönt Hjärta då, vad är det för något?

– Gul-Grönt Hjärta är en insamling där hela det insamlade beloppet kommer att gå till A-laget i LBK. Tanken med insamlingen är att kunna involvera fler i det som vi i Bandyns Vänner gör idag, att stötta vårat representationslag ekonomiskt. Vi vill att fler ska engagera sig och att alla som kan på ett enkelt sätt ska kunna hjälpa till.

 

Vilka vänder sig insamlingen till?

– Vi vänder oss till alla! Företag, sponsorer och privatpersoner. Alla som vill vara med och behålla, utveckla och förnya den nuvarande A-lagsverksamheten vänder vi oss till.

 

Dessa företag är idag med i Bandyns Vänner:

Edeforsens Elektriska AB

Renifoam AB

Kustsotarna i Hälsingland AB

Hemströms Bygg AB

JO Sotning AB

Magnus Murare AB

Ljusdals Bildelar AB

XL-Bygg Ljusdal AB

Niclas Kjärnet Bygg AB

Pe Tech i Ljusdal AB

Clemin Projektledning AB

Thomas Rör i Ljusdal AB

 

Vill ni komma i kontakt med Bandyns Vänner eller vill ni veta mer om insamlingen?

Kontakta Thomas: thomas@josotning.se