Ytterligare sex spelare förlänger med LBK

, , ,

Under helgen blev det klart att bröderna Erik & Elias Swartswe väljer att förlänga kontraktet med sin moderklubb. Nu kan vi berätta att ytterligare sex spelare väljer att göra samma sak!

 

Axel Nilzon, 29, förlänger sitt kontrakt med två år och så här säger han om det:

”För mig fanns det aldrig något tvivel. Jag var med senaste sejouren i Elitserien när vi åkte ur och drömmen har alltid varit att få vara med och spela oss tillbaka. Jag har varit med om många upp och nergångar genom åren så det var kul att det äntligen kunde gå hela vägen. Har jag räknat rätt så blir det nu min elfte säsong i A-laget och tycker fortfarande att det är minst lika kul som när jag skrev mitt första kontrakt. Min kärlek till den här föreningen är otroligt stark och är tacksam att få fortsätta vara en del av den! Let’s go LBK!”

Axel Nilzon förlänger sitt kontrakt med två år till 2026.

Isak Flodberg, 22, skrev sitt första kontrakt när han var 14 år gammal. Han gjorde sin första säsong med A-laget säsongen 2015/16 som 15-åring och nu som 22-åring väljer han att förlänga sitt kontrakt med tre år:

”En självklarhet att köra vidare med moderklubben. Vi är ett ungt lag där vi alla tror stenhårt på vår grej, det känns otroligt inspirerande att fortsätta utvecklas tillsammans.”

Isak Flodberg förlänger sitt kontrakt med tre år till 2027.

Elias Schröder, 22, som är född samma år som Isak Flodberg gjorde sin första säsong i A-laget säsongen 2017/18. Nu följer även han med till Elitserien:

” Det känns otroligt bra att fortsätta spela vidare med moderklubben och kunna fortsätta utvecklas som lag.”

Elias Schröder förlänger sitt kontrakt med tre år till 2027.

Kalle Eriksson, 18, gjorde precis sin sista säsong som junior. En säsong som inkluderade ett P19 VM-guld. Han väljer att fortsätta sin satsning som senior hos oss:

”De känns riktigt bra att förlänga med moderklubben och ser fram emot nästa säsong extremt mycket.”

Kalle Eriksson förlänger sitt kontrakt med två år till 2027. Kalle hade ett år kvar på kontraktet.

Rasmus Gustafsson, 18, Som var målskytt i finalen av P19-VM följer även med i tre år framöver vilket betyder att Rasmus kliver upp som senior i gulgrönt nästkommande säsong:

”Det känns väldigt bra och det ska bli väldigt roligt att fortsätta spela för moderklubben.”

Rasmus Gustafsson förlänger sitt kontrakt med tre år till 2027.

Tobias Blomqvist, 21, avslutade precis sin femte säsong i gulgrönt, som blott 21-åring. Det står nu klart att han också skriver på för tre nya år med sin moderklubb.

”Känns otroligt spännande om vad elitserien har att erbjuda och ska bli kul att testa sina kunskaper som lag i högsta serien. Det gäller att vi börjar förbereda oss redan nu för det kommer bli en rolig och tuff utmaning.”

Tobias Blomqvist förlänger sitt kontrakt med tre år till 2027.

Hållbarhet & långsiktighet, det är Ljusdals BK.