Alfred Nordlund stannar i gulgrönt!

, , ,

Den unge försvarsgeneralen förlänger sitt kontrakt med Ljusdals BK med två år och blir därmed en till i raden som tar resan från knatte till Elitserien med LBK.

 

Sportgruppen är väldigt glada över att Nordlund fortsätter sitt bandyspelande med Ljusdals BK:

”Alfred är en spelare som i år har tagit stora steg i sin karriär där han har kapacitet och skicklighet till att utvecklas ännu mer och etablera sig väl i Elitserien. Så vi är väldigt glada över att han vill göra det i sin moderklubb. Att ta sig upp som en ung försvarsspelare bland massa äldre är inte lätt men Alfred har under den senaste säsongen verkligen dominerat i försvarsspelet där han har blivit en väldigt viktig kugge i vårt lagbygge. Vi är som sagt mer än nöjda med förlängningen!”

 

Så här säger försvararen själv om att det blir fortsatt spel i LBK:

”Det var självklart för mig att förlänga med Ljusdal, det är här jag vill spela!”