Avtackning & Informationsmöte för funktionärer och ideella

, , ,

Tisdagen den 11/6 kl. 18:00 bjuder Ljusdals Bandyklubb in till ett avtacknings- och informationsmöte för alla som på något sätt bidragit ideellt under säsongen som varit eller som vill vara med och hjälpa till i någon form framöver.

I en ideell förening som Ljusdals Bandyklubb är, så är vi helt beroende av ideella insatser året om. Exempelvis så hade aldrig elitserieavancemanget varit möjligt utan den stöttning föreningen fått kring matcharrangemang, runt ungdomsverksamheten och under sommarhalvåret.

 

LBK är otroligt tacksamma över de ideella krafter som finns i och runt om föreningen idag och för att visa vår uppskattning bjuder vi in till ett avtacknings- och informationsmöte där vi kommer att ge information om framtiden. Samtidigt som vi redan är tacksamma för den hjälp vi får idag så vill vi bli fler och söker ständigt efter eldsjälar som vill vara med kring verksamheten, både i stort och smått. Vi uppmanar därför alla som redan engagerar sig att ta med en extra person till mötet. Mötet kommer att hållas i Ljusdals Folkpark, tisdagen den 11/6 kl. 18:00. På plats kommer det att finnas representanter från styrelsen och A-laget. Vi kommer även att bjuda på fika och kaffe. (OBS! För att få tillgång till fika & kaffe på mötet behöver du anmäla dig via det korta formuläret längre ner)

 

Hos oss är alla välkomna! Så vill du vara en del av gemenskapen i Ljusdals Bandyklubb samtidigt som du hjälper till på något sätt? Dyk då upp på mötet den 11/6 i Folkparken för att få mer information om vad just du kan hjälpa till med.

 

Anmälan görs via formuläret i länken nedan. För övriga frågor om mötet eller om det ideella arbetet ber vi er kontakta kansli@ljusdalbandy.se.

KLICKA HÄR FÖR ATT ANMÄLA DIG TILL INFORMATIONSMÖTET