SÅ SPELAS ELITSERIEN HERR

, , ,

SÅ SPELAS ELITSERIEN HERR – Sommaren må vara här, men redan nu kan vi blicka fram emot en ny säsong i Elitserien Herr. Nu står det klart hur spelschemat ser ut för säsongen 2024/25.

Tre månader har gått sedan Ljusdals BK tog klivet upp till Elitserien efter stort kvaldrama på Idrottsparken i den avgörande matchen mot IFK Motala. Senast LBK spelade i den högsta serien var säsongen 2014/15. Nu riktas blickarna mot återkomsten i högsta serien.

Ljusdals BK inleder fredagen den 25 oktober kl. 19:00 mot Åby/Tjureda IF som liksom LBK är nykomlingar inför säsongen. Hemmapremiären spelas fredagen den 1 november kl. 19:00 mot Broberg/Söderhamn IF. Annandagen spelas hemma på Idrottsparken mot gästande Frillesås BK.

Avslagstider för varje omgång kommer att presenteras närmare.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE HELA SPELSCHEMAT FÖR ELITSERIEN HERR 2024/25 >>

LBK´s MATCHER SER DU NEDAN: