Ljusdals Bandyklubb har skaffat ett nytt medlems- och föreningssystem – SportAdmin. Det har nu blivit dags för verksamma (spelare och ledare) inom föreningen att anmäla sig till sitt lag inför säsongen 2024/25. För dig som vill bli medlem är det också dags att registrera sig. Hur ni går till väga finns beskrivet i denna artikel.

Det är viktigt att du som ska anmäla dig och/eller bli medlem läser all information nedan.

Hur anmäler jag mig som spelare eller ledare?

För att anmäla dig till ditt lag/grupp klickar du på knappen ”Anmäl dig till ditt lag här” på startsidan i den nya hemsidan för Barn & Ungdom. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN NYA HEMSIDAN FÖR UNGDOMSVERKSAMHETEN >>.  När du väl har klickat dig in till anmälningssidan så kommer samtliga aktuella lag och grupper för kommande säsong upp i en lista. Leta efter laget som du tillhör (din ålderskull) och klicka på ”Till anmälan”. SAMTLIGA ledare inom föreningen ska anmäla sig till gruppen ”Ledare”. När du har gjort det skriver du in den mejl du vill använda i anmälan och där ifrån berättar systemet för dig precis vad du behöver göra för att registrera dig inför säsongen, så som vilka personuppgifter som behövs fyllas i och vilka avgifter (medlemsavgift och spelaravgift) du ska betala. OBS! Vill du och din familj ha ett familjemedlemskap ska du först följa stegen som finns längre ned innan du anmäler dig till ditt lag/grupp. Detta gäller oavsett om du är spelare, ledare eller inget av det.

Så här ser anmälningssidan ut

Hur anmäler jag mig som familj och hur blir jag medlem i Ljusdals BK om jag inte är verksam som spelare eller ledare?   

Är du inte verksam inom föreningen, vill ha ett familjemedlemskap eller om du är en traditionsenlig medlem (kallas numer för ”Stödmedlem”) så ska du klicka på knappen ”Bli medlem här” på startsidan i den nya hemsidan för Barn & Ungdom. Du kan även klicka på rubriken ”Bli medlem” som finns på vår ursprungliga hemsida www.ljusdalbandy.se. Väl inne på sidan (bokningssidan) finns det information att ta del av. Efter att du läst den går du vidare för att se vilken grupp som passar dig/er bäst. Klicka på gruppen som du valt för att få upp mer information om den, logga sedan in och genomför anmälan och betalning. Tillhör du en familj som ska ha ett familjemedlemskap väljer du/ni den gruppen och fyller i samtliga familjemedlemmars uppgifter. Om deltagare i familjen är verksam i något lag eller grupp inom föreningen som spelare eller ledare måste ni sedan gå tillbaka till anmälningssidan för att då anmäla er till aktuellt lag/grupp.

Så här ser bokningssidan ut för familjer och stödmedlemmar.

 

Eftersom vi nu bytt system så finns inte längre det gamla medlemsregistret att tillgå. Därför behöver samtliga grundligt anmäla sig från start. Ni som redan har betalat medlemskap via vår gamla partner Messagezone för säsongen 2024/25 har transporterats över till det nya SportAdmin, ni behöver således inte betala erat medlemskap på nytt. Om du som redan hunnit registrera ditt medlemskap via dem gamla operatören är en ledare eller spelare inom föreningen ber vi er kontakta Erik på kansliet på erik@ljusdalbandy.se så hjälper han er att hamna i rätt grupp/lag.

 

Appar

I och med övergången till SportAdmin så hittar ni ert medlemskort i den nya SportAdmin-appen. I den appen kan även föräldrar och spelare se sitt lags kalender, svara på kallelser och mycket mer. Allt är alltså samlat på ett och samma ställe. Om ni har kvar den gamla appen ”Ljusdals BK” behöver ni RADERA DEN och hämta den nya ”SportAdmin”. I den anger ni er mail som ni har registrerat hos LBK så får ni en engångs-kod för att komma igång.

Appen ”SportAdmin” finns att hämta i AppStore för IOS eller i Google Play Butik för Android.

 

Länkar

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ANMÄLNINGSSIDAN FÖR SPELARE & LEDARE >>

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BOKNINGSSIDAN FÖR STÖDMEDLEMMAR & FAMILJEMEDLEMSKAP >>

UNGDOMSVERKSAMHETENS NYA HEMSIDA >>

Har ni frågor gällande övergången till Sportadmin, kontakta erik@ljusdalbandy.se