Säsongens första partnerträff

, , ,

Torsdagen den 29 augusti samlades verksamma inom Ljusdals Bandyklubb tillsammans med partners för säsongens första partnerträff på Odd Fellow i Ljusdal.

Säsongens första partnerträff hölls i Odd Fellows lokaler i centrala Ljusdal och lockade många av våra partners samt verksamma inom föreningen. På agendan stod lunch och fika samtidigt som LBK berättade om nuläget i föreningen. Ordförande Mats Skalberg öppnade träffen genom att berätta hur ekonomin har sett ut under föregående år samt hur framtiden ser ut rent ekonomiskt. A-lagets kapten Elias Swartswe berättade om LBK-Modellen och hur vi i Ljusdals Bandyklubb vill bedriva vår verksamhet med fokus på bygdens egna ungdomar. Även huvudtränare Misha Sveshnikov och assisterande tränare Magnus Lindqvist fanns på plats och berättade hur tiden efter det lyckade kvalspelet har sett ut och hur tränarduon ser på det stundande cupspelet.

 

Så här säger Jonas Svensson om dagens partnerträff

 – Vi är väldigt glada med hur dagens träff med de kanske allra viktigaste kugghjulen i vår förening gick till. Vi har en grupp som jobbat lite extra med hur vi ska ta hand om våra partners och att få träffas så här är inspirerande och kul på så många olika sätt. Att vi (LBK) och våra partners jobbar tillsammans framåt är väldigt viktigt för oss som förening men även för våra partners som lägger mycket pengar och förtroende i LBK. Transparensen är viktig åt alla håll och det tror vi gynnar alla parter genom att vi kan dela med oss av våra olika kompetenser. Man får nästan samma rysningar på kroppen när man får se engagemanget och stödet från företagare runt vår förening som när Misha berättade om kvalspelet i våras.

Under träffen kunde det även meddelas att en till träff är planerad till mitten av oktober (strax innan Elitserien drar igång) samt två till träffar efter årsskiftet.

 

Vill du bli en del av denna gemenskap och få ta del av detta nätverkande? Hör då av dig till Jonas Svensson på event@ljusdalbandy.se alternativt till marknadsansvarig Erik Nellbeck på marknad@ljusdalbandy.se. Under rubriken ”Partners” hittar ni partnerkatalogen med våra partnerpaket för säsongen 2024/25.