Publikinformation inför Svenska Cupen 2024

, , ,

På söndag är det äntligen dags att välkomna vår publik tillbaka till läktarna igen när vi tar emot Hammarby. Dock inte till Idrottsparken utan till Svenska Fönster Arena i Edsbyn där vi kommer spela samtliga tre hemmamatcher i Svenska Cupen.

Nytt för i år är biljettsystemet Clubmate (där ni tidigare handlat lotter) som vi nu även kommer att använda som leverantör när det kommer till biljetter. Detta gör att du som besökare nu kommer att kunna köpa både entrébiljett och 50/50 lotter på samma ställe! Smidigt va? Vi uppmanar samtliga att köpa sin biljett i förväg för att göra hanteringen i entrén smidigare för både besökare och personal. Detta kommer även att gälla senare i Elitserien så passa på att lära er redan nu!

Biljetter till våra matcher köper ni här: https://clubs.clubmate.se/ljusdalbandy?id=a59b125c-832f-5f72-8246-247befedbbc8

I arenan är det fri sittning som gäller. Alltså så gör vi ingen skillnad på priset för sittplats eller ståplats utan det är fritt att stå/sitta där man vill.

Vi hänvisar dock LBK-supportrar till sektion B, till vänster om avbytarbåsen om man tittar ut över planen och gästande supportrar till sektion A. Den sektion som Edsbyns IF under deras matcher har som sektion för deras hemmaklack. (Se platskarta över arenan längre ned).

 

Entrépriser i Svenska Cupen 2024:

Svenska Cupen – Entré vuxen (över 18 år): 100 kr

Barn och ungdomar under 18 år har alltid fri entré på våra cup- och seriematcher.

Säsongskortet finns att köpa och ger dig förutom inträde till samtliga hemmamatcher i Elitserien, fri entré till våra tre hemmamatcher i Svenska Cupen. Missa inte det erbjudandet!

Köp ditt säsongskort här: https://clubs.clubmate.se/ljusdalbandy/sasongskort?id=66f23eac-3062-5db6-b7ce-0d58217ff92e

Under våra matcher är det endast huvudentrén som kommer att vara öppen och den öppnar 45 minuter innan avslag.

 

En kiosk kommer att hållas öppen under våra matcher. Kafé Kuben kommer att vara öppen för möjligheten att gå in och värma sig men ingen servering kommer att finnas där.

 

Vi ser fram emot att få välkomna er till Svenska Fönster Arena och våra hemmamatcher på annan ort. Vi ska göra vårt bästa för att få er att känna er som hemma!

OBS! Glöm inte att köpa din/dina biljetter i förväg för smidigare hantering.