184 kr/person x publiksiffra
1208 personer = 222 272 kr
184 kr/person x publiksiffra 1208 personer = 222 272 kr

Let´s Go LBK

-Av Ljusdal

-För Ljusdal

Onsdag 10:e Januari spelar vi hemmamatch mot Djurgårdens IF. Matchen kommer med hjälp av ”Ekonomiska-byggstenar” vara gratis för all publik som vill se den, och alla som väljer att se matchen kommer vara av stor ekonomisk-vikt för LBK. Gemensamt kommer varje själ i publiken och dom ”ekonomiska-byggstenarna” vara av yttersta vikt för LBK:s kortsiktiga och långsiktiga framtid.

Varför Let´s Go LBK?

Vi vill skapa en kraftansträngning från Ljusdal som ska stärka LBK ekonomiskt på kort sikt för att över tid kunna jobba hållbart. Gemensamt kan alla vara med att hjälpa Ljusdals BK att kunna börja jobba mer effektivt och direkt med planer och mål som är uppsatta, som klubben vill förverkliga för LBK och Ljusdals Kommuns skull!

Let,s Go LBK 2.0 är vårt försök att skapa en ”Miljonklubb”. Varför inte göra som alla andra? För att vi inte är som alla andra, och för att målet med denna kraftansamling inte det samma som hos andra föreningar. Vi kommer inte använda dom eventuella medel Let´s Go LBK skapar till att köpa spelare för att snabbare uppfylla våra drömmar.

LBK – Av Ljusdal – För Ljusdal

Våra drömmar ser annorlunda ut. Vi behöver använda medlen för att så fort som möjligt göra vår klubb ekonomiskt mer välmående så vi kan fortsätta jobba efter våra uppsatta planer där vi vill satsa på Ljusdals egna ungdomar för att på så sätt bli hållbara över tid. Vi vill utveckla ortens egna knattar för att skapa en självförsörjande klubb med lokalproducerade spelare och idrottsintresserad befolkning. Där spelarna från LBK inte bara ska bli duktiga på att spela bandy, utan vi vill vara med att hjälpa ungdomarna med en social etablering där ett första självklart steg i vår knattebandy är att berätta om vikten och utbilda i att vara en schysst kompis.

Alla kommer inte bli framtidens A-landslagsspelare, men vi vill att alla som ser tillbaka på sin tid i LBK ska vara glada och minnas roliga saker som dom upplevt och känt runt Ljusdals BK. Samt uppskatta sin tid som knatte/ungdomsspelare i LBK. Så vill vi skapa livslånga LBK:are!

Vill ni sponsra en ekonomisk-byggsten?

Upplägget är enkelt, välj en summa man är villig att satsa per åskådare som går genom entré för att se matchen mellan LBK-Djurgården den 10:e Januari. Vi kommer att multiplicera publiksiffran med det sammanlagda antalet kronor byggstenarna är värda.

Det du/ni behöver göra är att fylla i formuläret här på hemsidan eller att skicka summan och ert namn till mailadress kansli@ljusdalbandy.se Det går även att  ringa in till 0651-12221 under våra öppettider 10-14.
På vår hemsida kommer namnen på personerna, företagen, organisationerna som väljer att skapa en ekonomisk-byggsten presenteras så vi alla kan följa hur mycket varje mål är värt just nu. (Vill ni inte att ert namn ska synas berätta det för oss när ni skapar er byggsten).

Vi vill även rikta ett enormt stort tack till alla er! Sponsorer, partners och privatpersoner som stöttar och bidrar med ert engagemang till LBK. Ni bidrar tillsammans så att vi som klubb kan fortsätta att existera och bedriva vår verksamhet.

Vad är en ekonomisk-byggsten?

Ni väljer själv hur stor ekonomisk-byggsten ni vill hjälpa till, storleken på byggstenen är antalet kronor ni väljer att satsa från 50 öre och uppåt. Och det är den totala publiksiffran som avgör vilken summa ni kommer tillföra LBK:s bygge. Självklart kan ni också sätta ett max tak för hur mycket pengar ni är bereda att satsa, vi hoppas på storpublik den 10 Januari.

Vilka kan äga en byggsten?

Enskilda privatpersoner, Kompisgäng, Företag, Organisationerna eller vilka kombinationer ni kan tänka er, vill man vara flera som satsar tillsammans är det helt ok, alla sätt är bra för nu ska vi bygga en stabil grund för Ljusdals BK.

Hur betalar man sin byggsten?

Det finns olika sätt att betala sin byggsten, företag kommer att bli fakturerade. Som privatperson kommer man kunna betala med kontanter, swish eller uppdelad faktura.

Det är möjlig att som privatperson eller företag kunna dela upp fakturan i hela 12 betalningar.

Som ekonomisk-byggsten ägare får ni…

Vi kommer att presentera samtliga byggstens ägare med namn på vår hemsida samt på våra sociala medier. Väljer man att satsa 3kr eller mer kommer vi att presentera er med logo och en klickbarlänk på vår hemsida.

Alla som blir ägare av en byggsten kommer att få ett email från LBK:s ordförande Mats Skalberg med jämna mellanrum där han berättar lite om läget i LBK för stunden och kanske att ni får förtur till någon nyhet.

Ni alla som väljer att sponsra en byggsten kommer få möjlighet att köpa en speciell byggstens-souvenir från Ljusdal Profil.

Glöm inte att skicka med er mailadress så ni får möjlighet att ta del av alla fördelar som det innebär att vara byggstens ägare. Om ni är flera som går ihop om en byggsten glöm inte att fylla i alla era emails via övrigt i formuläret.