Målspurten räckte inte för Järvsö Bandy

Järvsö Bandy hade sina chanser, framförallt i den första halvleken. Men något mål blev det inte då. Istället var det gästande Uppsala BoIS, med ex-LBK:aren Niklas Eriksson som en av förgrundsfigurerna, som gick till halvtidsvila med 2-0.
Och Uppsala BoIS drog sedan ifrån fram till ledning med 5-1 innan hemmalaget fick fart på sitt målskytte på allvar. Edvin Bågedal, gånger två, och Albin Mårtensson såg till att det stod 4-5 under matchens sista åtta minuter, men närmre kom man inte för då avgjorde måltjuven Petter Sunnvius det hela med sitt tredje mål i matchen fram till 4-6.
– Det känns som om vi gav bort poängen i den här matchen, sa Järvsö Bandys Tomas Harrysson.

Text: Leif Sundell
Fakta
Div 1 herr
Järvsö Bandy – Uppsala BoIS 4-6 (0-2)
Målen: 0-1 (17) Petter Sunnvius, 0-2 (28) Daniel Svensk, 0-3 69) Christoffer Bridholm, 1-3 (72) Mikael Erhardsson, 1-4 (77) Petter Sunnvius, 1-5 (82) Daniel Svensk, 2-5 (85) Edvin Bågedal, 3-5 (88) Edvin Bågedal, 4-5 (90+2) Albin Mårtensson, 4-6 (90+3) Petter Sunnvius.
Utv, Järvsö: – Uppsala BoIS: 1 x 10.
Hörnor: 7 – 14.