Ungt Järvsö Bandy förlorade mot Skutskär

Fyra lag före sig i tabellen, fyra efter.
Så ser det ut för Järvsö Bandy efter torsdagskvällens bortamöte mot Skutskärs IF/BK.
Matchen som hemmalaget vann med 7-2 (4-1).

Och med en placering mitt i tabellen kommer det att vara för Järvsö Bandys del när summering görs på söndag också när laget spelat sina två återstående matcher i seriespelet, Östersund BS och Rättvik U på lördag respektive söndag.

För Skutskärs del återstår också två kvarvarande matcher, men för deras del handlar det om en jakt på seriesegern, i dagsläget leder Bollnäs GIF:s utvecklingslag, Snoddas, serien en poäng före Skutskär, men då har Snoddas en match kvar att spela, Skutskär två.

I matchen mot Skutskär kom Järvsö Bandy återigen till spel med ett rekordungt lag, de yngsta spelarna, John Skalberg Halvarsson och Jesper Lindholm, födda 2002, det plus fyra spelare från P 16-laget födda 2001, Isak Flodberg, Marcus Öhman, Elias Swartswe och Elias Schröder.
Järvsö Bandy – ett lag att utvecklas i.

Järvsö Bandys mål i matchen mot Skutskär gjordes av Emil Woxberg och Edwin Persson.
– Vi gjorde en bra match, jag menar 1-3 i första och 1-4 i andra mot ett bra seniorlag. Dom hade i och för sig flera lägen, men Rasmus Andersson i mål gjorde några fina räddningar och vi brände nåt friläge, nä jag är nöjd, sa tränaren Tomas Harrysson.

Text: Leif Sundell

Foto: HG Eriksson