LBK har inlett Champions Cup

,

Ljusdal åkte till Söderhamn för första matchen i Champions Cup med en helt skadefri trupp. För motståndet i första matchen stod hemmalaget Broberg/Söderhamn, som många är nyfikna på vad ”vår” Björn ”Böna” Eriksson kan leda dem till. Men LBK visade att även säsongen hemma på IP kommer att bli mycket intressant att följa, att laget vill spela en rak och frejdig bandy kan redan att skymta.

Efter första halvlek var siffrorna underläge 2-5 efter ett Brobergsmål i sista sekunden innan domaren hunnit blåsa i pipan. Men kanariefåglarna borstade bort det och gjorde en godkänd andra halvlek. Det är väldigt roligt att se att våra unga spelare tagit ännu några kliv i utveckling, även våra nyförvärv verkar ha hittat rätt. Matchen slutade tillslut 6-4 till Broberg/Söderhamn.

– Vi tar med oss det vi gillade att se och ställer kompassen mot att fortsätta utveckla oss själva och vårt spel, säger en Mattias Blom.

LBK:s mål gjordes av Joel Wilhelmsson 2, Marcus Wikman 1 och Misha Svechnikov 1.