Följ Bandyallsvenskan på Bandypuls – se #lördagsmatchen

, ,

Bandypuls och Bandyallsvenskan har ingått ett stort samarbete.
50 matcher från serien kommer att sändas på Bandypuls – med en storsatsning på en match varje lördag.

Bandypuls är sedan tidigare officiell mediepartner till Svensk elitbandy och har den här säsongen inlett även ett större samarbete med bandyallsvenskan.
Det innebär att parterna tillsammans ska lyfta serien ännu mer och få den att synas och uppmärksammas ännu mer.
I satsningen ingår:
* Alla matcher i bandyallsvenskan sänds på bandyallsvenskan.se .
* 50 matcher visas även på Bandypuls, tillgängligt för Bandypuls och Mittmedias kunder.
* 15 av de 50 matcherna som visas kommer att lyftas extra på Bandypuls med bland annat uppsnack och eftersnack. Det handlar om en match varje lördag, där det drog igång 17 november.
* Bandypuls kommer att visa höjdpunkter och nyhetsklipp från bandyallsvenskan.

 

– Samarbetet mellan Bandyallsvenskan och StayLive är nytt och har till syfte att stärka den mediala bevakningen av Bandyallsvenskan generellt. Därför känns det givet för oss att jobba tillsammans med Bandypuls, då det är den medieaktör som satsar hårdast på bandy. Att kunna kombinera detta med vår egen plattform känns som en perfekt lösning för båda parter, säger Pontus Karsbo på Staylive, som driver plattformen bandyallsvenskan.se.

 

Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia, som driver Bandypuls:
– Vi ökar vår satsning på bandy inför varje säsong. Därför var det naturligt att tillsammans med bandyallsvenskan diskutera hur vi kan göra något tillsammans kring den serien. Nu har vi fått till en satsning som jag är övertygad att alla bandyälskare kommer att älska.

 

För att få tillgång till allt innehåll på bandypuls.se så behöver man vara kund där eller på någon annan av Mittmedias titlar. Eller så blir man kund, det kostar just nu en krona att testa en månad.Då får man tillgång till allt som Bandypuls skriver om bandy, bland annat massor av texter om bandyallsvenskan. Gå in på bandypuls.se för att bli kund eller för att logga in.

 

Här är de kommande #lördagsmatcherna på Bandypuls:

1/12: Gripen-Ljusdal
8/12: Kalix-Ljusdal
15/12: Gripen-Tranås
22/12: Kalix-P&L city
29/12: Nässjö-Tranås

 

Fler matcher släpps längre fram.