Misha klar för ännu en säsong!

,

Glädjande nyheter, evigt unge Misha Sveshnikov kör på i gul/grönt ännu en säsong! Och grattis publiken som får njuta av ”Evighetsmaskinen från Karpinsk” ytterligare en vinter!

Hur ser upplägget ut inför nästa säsong, hinner du få någon semester innan försäsongsträningen drar igång?

Träningen är redan igång för min egen del, så det blir ingen stor skillnad eller omställning när vi drar igång gemensamt. Men klart att det ska hinnas med semester också…

(Foto: H-G Eriksson)

Ditt bästa minne från nyss avslutade säsong i Allsvenskan?

Bästa minnet är definitivt när våra ungdomar gjorde häftiga grejer. Och det var ofta i vintras då de spelade med oss väldigt mycket. Elias, Noa, Marcus, Isac tänker jag på främst.

Vilka tror du blir de tuffaste motståndarna i kommande bandyallsvenska?

Av en märklig anledning så hade vi oss själva som tuffaste motståndare i vintras. Det var lite för mycket upp och ner. Jag hoppas vi kan hitta en nivå där vi spelar stabilt. Sen får vi se vad vi har för lag. Vi har redan tappat Jonas med hans många mål, Wikman känns också förlorad.. men ingen panik. Vi har påfyllning underifrån och allt kräver sin tid, så vi får se hur det ser ut till slut.

Lagbygget börjar alltså ta form och inom en snar framtid hoppas vi på att kunna leverera ytterligare en rolig nyhet. Stay tuned!