Två nya spelare klar för årets A-lagstrupp

,

Det är med stor glädje vi kan meddela att Emil Järbing och Christoffer Norgren kommer att dra på sig LBK-tröjorna även detta år!

Efter någon månad har suget efter bandy blivit för stort får dom båda.

Jag hade ju beslutat mig för att sluta med bandyn helt eftersom jag ville lägga ner tiden på annat och det var jag besluten om ett bra tag tills sportgruppen hörde av sig och undrade om jag var sugen på att spela en säsong till och efter en del fundering så bestämde jag mig för att jag ville spela en säsong till eftersom jag tycker det är så otroligt roligt att spela bandy och även få vara med och pusha dom yngre i laget och kanske lära dom en och annan klubba skridsko  säger Christoffer

Och till Emil Järbing ställde vi frågan…

…Varför? Det har vuxit fram en känsla av att jag vill spela vidare, och då är det självklara valet att göra det i LBK. Tror min kropp har mått bra av att vila upp sig lite också men kommer att vara i fullt slag när säsongen drar igång.
Vi i LBK har en väldigt bra möjlighet framför oss med alla unga spelare, men för att det ska bli så bra som möjligt behövs det spelare med erfarenhet runt dom och där känner jag att jag kan bidra med mitt spel och sätt, säger Emil