Juniorelitserien: Bollnäs – Ljusdal 1-11

, ,

Ny seger för juniorerna, denna gång med 11-1 borta mot Bollnäs! Fyra mål av Noa Djäkner, tre mål av Isak Flodberg, två mål av Marcus Öhman och ett mål vardera av Jonathan Berg och John Skalberg Halvarsson.

Efter de fyra inledande matcherna har Ljusdal fyra stabila segrar och en imponerande målskillnad på 46 – 6. Edsbyn toppar dock fortfarande tabellen efter en match mer spelad och fem raka segrar. Första toppmötet lagen emellan i årets juniorelitserie sker på bortais i Edsbyn den 5:e december och sedan blir det returmöte i Ljusdal i början av januari.

Först väntar emellertid två hemmamöten på Ljusdals IP mot annat motstånd och redan på fredag kväll tar Ljusdals juniorer emot Rättvik. Matchstart 19:00, varmt välkomna!!

Foton: H-G Eriksson

P.S Ni glömmer väl inte ”publikmatchen” på lördag 16:00 mot Gripen? Välkomna!!