Tränarsnack inför seriefinalen mot Gripen på lördag

, ,

Efter förra helgens två bortavinster väntar återigen ett dubbelmöte, men denna gång hemma på Ljusdals IP. På lördag klockan 16:00 spelar Ljusdal seriefinal (!) mot Gripen från Trollhättan och på söndag väntar ett klassiskt möte mot Kungälv.

Ljusdal har så här långt bjudit på en fantastisk bandy, lokalproducerad av ett helt koppel juniorer som inte verkar ha några som helst begränsningar på isen. Vill man se underhållning som inte ens Netflix kommer i närheten av ska man alltså gå på IP i helgen. Ljusdals Bandyklubb har dessutom lanserat seriefinalen mot Gripen som årets publikmatch med parollen ”Varför inte 1000 pers på IP”. En enligt många bedömare blygsam målsättning eftersom det borde vara en nolla till i det talet!

Inför helgens matcher har vi fått tag i tränaren Lännart Nilzon och vi är naturligtvis nyfikna på hans tankar inför mötena med Gripen och Kungälv.

Seriefinal på lördag, kunde du ens själv inför säsongen tro på ett sådant scenario med tanke på alla spelare ni tappade?

Vi har under vissa stunder på försäsongen visat att vi kan vara riktigt bra, skillnaden nu och då är att vi är jämnare över tid och inte har allt för stora dippar i vårt spel.

Ljusdal obesegrade både i Allsvenskan, Juniorelitserien och Pojkallsvenskan. Exakt vad äter bandyspelarna i Ljusdal till frukost???

Visst är det häftigt att vi är tre lag som inte förlorat ännu, det är dock inget som kommer av sig självt utan det har varit hårt och tufft varje match och till frukost har det säkert ätits en och annan havregrynsgröt kan jag tänka!

Ljusdals juniorer P19 firar ett av sina 46 (!) gjorda mål på fyra matcher. Foto: H-G Eriksson

Hur var stämningen på bussen från Nässjö sedan ni hade bärgat hem fyra poäng?

Resan hem var självklart lite trevligare än om vi förlorat, var nog en och annan som unnade sig en extra chokladbit på vägen hem…

Marshaller tända på söndag natt för att hälsa LBK-spelarna tillbaka till Ljusdal!

Solsken och dribbel-is på lördag och söndag, vad kan vi förvänta oss av matchbilden mot Gripen och Kungälv?

Vi får hoppas på en fartfylld och rolig bandy. Det kommer att bli tufft med två matcher i helgen igen men vi hoppas vi återhämtat tillräckligt för att klara av det.

Det saknades några nyckelspelare förra helgen, hur ser truppen ut inför de kommande matcherna?

Frågetecken på Erik Olsson som gjorde illa sig i förra matchen men i övrigt ser det ut ok ut.

Stort lycka till i helgen!!!