En Oscar för vår nya LBK-mössa!

, ,

 

En Oscar för vår nya LBK-mössa..? Utan tvekan! Tur för alla nominerade i söndagens Oscars-gala att LBK-mössan inte får vara med på festen, den hade ju med all säkerhet tagit hem fler Oscar än de elva statyetter som Ben Hur fick 1959!

Fotot: Oscar Jonsson, ungdomstränare i LBK och assisterande tränare i Edsbyn, missar årets Oscars-gala eftersom han har bortamatch mot Frillesås i helgen. En match där Edsbyn har chansen att definitivt säkra seriesegern i Elitserien efter en imponerande säsong.

Våra testpiloter Kalle, Astrid, Clara, Olle och Hugo ger nya mössan högsta betyg. ”Bättre än glass, fredagsmys och julklappar!” säger de samstämmigt!

Inför matchen mot Tellus kan ni köpa vår nya snygga mössa för endast 120 spänn! Matchen börjar 19:00, men var där i god tid eftersom LBK har utlovat en spännande nyhet precis innan avslag…

Självklart köper ni även bandybollar för vår populära bollkastning: En boll för tjugo kronor eller en påse med tre bollar för 50 kronor. Bollarna kastar ni in på isen i halvtidspausen och den som kommer närmast mittcirkeln vinner ett pris!

Februari = Bokrea! Köp ”Flippa Bollen Linnéa!” för 100 kronor. (Boken handlar om Ljusdalstjejen Linnéa Larsson.)

LBK-halsduk 200 kr, LBK-mössa 120 kr, LBK-buff 20 kr och.. LBK-isskrapa gratis om ni köper någon av våra andra prylar!

Dessa LBK-ungdomar har alltså ett specialuppdrag precis innan Ljusdal möter Tellus  i morgon, se därför till att ni är där i god tid innan avslag 19:00!

P.S Ni glömmer väl inte att vi har afterwork i Ljp-tältet innan matchen? Tacos-buffé, matchbiljett och quiz (15 spännande frågor varav flera med Oscars-tema) för 200 kronor!

Afterwork startar 17:00 och vår quiz är planerad att starta 17:30. Redan nu har många lag anmält sig.

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Anmälan sker via email: ljptaltet@ljusdalbandy.se  Ange lagnamn och förmodat antal deltagare i laget.

”Vi kommer att inrätta ett vandringspris för quizet eftersom vi planerar att fortsätta med den här frågesporten även i framtiden. Dessutom har vi givetvis ett pris till det lag som vinner varje afterwork!” meddelar arrangörsklubben.

Varmt välkomna på toppmöte i bandy på Ljusdals IP i kväll!!!