Match Falun borta kl 19:00

, ,

 

Ikväll smäller det igen då LBK reser till Falun för att försöka spela hem 2 poäng till Ljusdal.

Sören Ericson, en av LBK:s tre tränare tycker att vi kan se tillbaka på en ganska lyckad helg. – Utifrån den senaste helgens långresa och tuffa matchande, så tycker vi att vi känner oss ganska nöjda med de tre poäng som vi tog med oss hem!

– Falun är vad vi sett ett välorganiserat lag med en tydlig idè i sitt anfallsspel och försvarsspel. Falun har en bra variation i sitt anfallsspel där man gärna spelar med lyft direkt upp mot forwards!

En tuff utmaning, absolut! Men lika absolut ingen omöjlighet att vända hem till Ljusdal efter matchen med två poäng, för det är ju det som vi alltid spelar för!

Att våra matcher sänds är numer ingen hemlighet, och i helgen går dom att se
Vi hoppas att ni även inför denna match bänkar er i #LBKsoffan för att föja matcen hemifrån Matchen kan ni se både via Bandypuls och Bandyplay (Ni hittar länkarna längre när här).
Matchen startar kl 19:00 så varför inte se till att äta sen middag framför tv ikväll.https://www.bandyplay.se/livestream?id=35882

Eller

https://www.bandypuls.se/artikel/live-tv-18-50-kampar-for-att-haka-pa-i-toppen-av-allsvenskan-nu-mots-falu-bs-och-ljusdal

Soffbiljetten finns även till denna match ! Det är ett smidigt sätt att kunna stötta oss nu när arenorna är stängda för publik.
Ni betalar er soffbiljett via swishnr 123 459 42 63
Tagga inlägget med #LBKsoffan så har du chansen att vinna en LBK-souvenir.
Hela summa går oavkortat till Ljusdals BK

Inför matchen har vi även saxat lite från Faluns media över hur BS försvarare Anton Lundberg känner.

– Överlag har vi gjort en bra start på säsongen. Vi har gjort tre bra matcher som har resulterat i fem av sex möjliga poäng. Sen har vi en match som vi inte alls är nöjda med hur vi har presterat. Bara att glömma, ta lärdom och gå vidare, säger Anton.
Ljusdal nu, vad säger du om motståndet och vad som krävs för att vinna?

– Ljusdal är ett bra lag som spelar på mycket fart. Det krävs att vi är påkopplade från start, åker mycket skridskor och att vi fokuserar på defensiven. Gör vi det så har vi bra möjligheter att vinna.
//L-B Kåå