”Amor, Vincit, Omnia – Kärleken övervinner allt” //21

, ,

 

Amor, Vincit, Omnia, så väljer Edwin själv att förklara hur det känns att fortsätta att vara LBK-spelare, och vi som ser på kan bara hålla med om att det syns när vi ser han slit på planen från läktaren. Nedan finner ni en intervju med Edwin.

Den mest klassiska frågan, Hur känns det här?

– Hur sätter man ord på kärlek? Trubadurer, konstnärer och poeter har försökt att göra det i tusentals år. Men jag måste välja att ta till orden Amor Vincit Omnia – Kärleken övervinner allt – Så kan jag summera hur det känns. Kärleken som vi har i den här föreningen övervinner allt.

 

Det blir fortsatt spel i LBK och Ljusdal, varför väljer du att satsa vidare här på hemmaplan?

– Jag satsar på LBK tack vare att LBK satsar på mig. Vi har byggt något tillsammans över en längre tid i den här gruppen. Att fortsätta, tillsammans med Ljusdal, var och är ett självklart val.
 

Du är ju något av en publikfavorit på Idrottsparken med din uppoffrande spelstil, hårda slit för laget men ser verkligen att du vill vinna för LBK, många blir otroligt glada över att fortsatt få se dig i den ”kanariegula-tröjan, har du någon hälsning till alla gul/gröna hjärtan där ute?

– Jag känner att jag tagit kliv för varje år, men att jag absolut har fler kliv att ta i min utveckling. Jag kommer fortsatt ge allt för att publiken på IP

 

Från LBK:s sportgruppssida är man också mycket belåtna att ”power-spelare” Edwin fortsätter spela i LBK:s färger.

– Edwin står för andra kvaliteter i vår spelartrupp, och är väldigt nyttig för laget i omklädningsrummet och på planen under såväl match som träningen där hans vilja att vinna varje situation smittar till övriga laget. När man är på Idrottsparken under en träning och det blir en sekvens där några spelare har brakat ihop kan man nästan med 100% säkerhet räkna med att Edwin är med där. Han hjälper hela tiden laget att hitta glöd med sitt sätt att spela med LBK-hjärtat nästan utanpå kroppen. Att han även är en bra skytt som under förra säsongen tog stora steg lovar gott inför framtiden. Hans utveckling ska bli mycket intressant att följa.