Bandyhelg i Ljusdal!

, ,

 

Vilken bandyhelg vi har framför oss denna helg, den rivstartar idag lördag kl 12:20 då det äntligen är knattebandymatch igen på Idrottsparken, när vårt U12 lag tar emot Edsbyn för säsongens första match, det kommer att bjudas på härlig bandy och mycket glädje.

För besökare kommer det även finns möjlighet att köpa korv och fika i klubbstugan där föräldrar till barnen ser det att serva besökarna.

 

Klockan 16:00 är det sedan dax för P19 hemmapremiär på IP. Grabbarna i ”rena dräkten” tar emot Nässjö, detta är en match som killarna länge sett framemot. Det ska bli väldigt roligt att se hur killarna kan fortsätta efter förra helgens seger mot Tellus.

P19 laget spelar även match på söndag kl 11:00, då mot Motala!

 

 

På Rio Bio finns det möjlighet att se A-lags match mot UNIK borta för dom som inte kan ta sig till Uppsala, för matchen som sändes fick väldigt fin kritik från experterna på plats, fem plus underhållning helt enkelt.

Ni bokar enkelt er biljett via denna länk : https://riobio.se/#/book/18632

 

Hemsidan har även tagit ett snack med Jonas Pettersson inför matchen idag mot UNIK

Berätta om förra helgen, dubbla oavgjorda matcher.
– 
Ja 2 tuffa hemmamatcher där vi inte får spelet att stämma till 100% men ändå lyckas vi få med oss 2 poäng på 2 matcher. Starkt att ta poäng när vi inte presterar på topp.

När ni åker skridskor på alla spelare offensivt och defensivt känns detta års LBK ruskigt bra, eller hur?
– 
Då ser det riktigt bra ut, det gäller bara att göra det över 90 minuter.

Hur har denna vecka varit för laget ned träning osv?
– 
Vi vilade i måndags sen hade ett bra snack innan tisdags träningen och det varit väldigt bra fart på träningen denna vecka. Alla ser fram emot att få spela match igen.

UNIK borta är en match som vi verkligen behöver ha respekt för, visst är det så?
– 
Unik är ett väldigt bra lag med många bra spelare som har bra fart. Så det gäller att vi är på topp för att kunna ta med oss 2 poäng hem till Ljusdal.

Varför tar ni med er båda poängen från Uppsala?
– 
För att vi gör fler mål än dom.

Hemma i Ljusdal samlas vi på Rio Bio, men om man ser tillbaka på tidigare år har det varit väldigt många LBK:are på plats också när vi spelat mot UNIK som skapat en bra stämning, längtar du?
– 
Ja dom har man saknat, det är väldigt många LBK:are runt Uppsala/Stockholms trakten så det är alltid roligt att åka dit och det brukar finnas många gul/gröna halsdukar på läkaren.

 

 

OCH SIST MEN ABSOLUT INTE MINST SÅ DRAR LJUSDALSHEMS SKRIDSKOSKOLA IGÅNG IMORGON SÖNDAG KL 16:30

VARMT VÄLKOMMNA