4 dagar kvar till seriepremiär!

, ,

 

Med 4 dagar kvar till seriepremiären mot Tellus i skridsko och aktivitetsarenan på Gubbängen har LBK som är nya mästare i Supercupen börjat blicka med fullkraft mot lördagens match som startar kl 15:00.

LBK samling på Zinkenskrog i hjärtat av Södermalm

Men redan kl 12:00 kan alla LBK:are och Ljusdalingar som vi ses och ladda för matchen mötas upp på Zinkenskrog som ligger just intill Zinkensdamms tunnelbanestation. Upplägget är enkelt dom som vill kommer före matchen för att ladda upp, sedan kommer det att gå en buss från Zinkenskrog till Gubbgängen kl 14:30. Zinkenskrog öppnar kl 12:00

Zinkenskrog vill gärna att dom som tänker sig att äta förhandsbokar sin mat från deras meny, bokningen görs via sms till telenr : 070-727 25 76

Se meny nedan

Let´s Go LBK