Nu blir det match

Kylan har lagt sig och isen på Idrottsparken är i speldugligt skick. Så nu ska det äntligen bli match mellan Ljusdals BK och UNIK, det vill säga den som skulle ha spelats på trettondagen, men ställdes in på grund av kyla och icke spelduglig is.
Det är i stort sett samma förutsättningar som gäller nu, förutom kylan och isproblemen. Edwin Nilsson har frisknat till och kommer att spela och han tar mittfältsplatsen till vänster där Jens Hermansson normalt spelar. Jens förkylning vägrar att ge sig och det betyder att han står över dagens match. När det gäller LBK-laget i övrigt så finns två av de unga med som avbytare, Markus Öhman och Isak Flodberg.
– VI har haft en stökig vecka efter bortamatchen mot HaparandaTornio, snöfall, kallt och sjukdomar och det är förstås en osäkerhetsfaktor. Vi vill förstås ta två poäng, men jag påminner om att vi hade det besvärligt med UNIK i början av premiären, då var dom bättre än oss, och att vi måste ta det här på största allvar, säger LBK-tränaren Patrik Larsson.