Vi är de 4 första medlemmarna – i LBKs nya Advisory Board!

,

Det är med stor stolthet och glädje vi kan meddela att LBK för första (?!) gången har ett helt nytt Advisory Board, vars syfte är att stärka Ljusdals Bandyklubb i allmänhet och styrelse, ledare/funktionärer i synnerhet. Medlemmarna i LBKs Advisory Board ska, vid förfrågan, kunna vara diskussionspart/rådgivare inom områden som bandy, idrott i allmänhet, ledarskapsfrågor, marknad/sponsring, finansiering, organisation, IS/IT och ekonomi mm. Vidare ska medlemmarna i Advisory Board kunna förmedla kontakter vid behov, dvs behålla och bredda vårt nätverk – alltså, kort sagt fungera som viktiga ambassadörer som står bakom LBK!

Vi har härmed äran att presentera följande första, historiska kvartett i LBKs Advisory Board:

Johan Cahling:

Direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling i Brynäs IF, är den innovativa affärsutvecklaren som utmanar SHL, hela Hockeyeuropa och det traditionella för att fler barn och unga ska få en bra start i sina liv och karriär. Johan ligger bakom Brynäs häftiga förflyttning från exponering till samhällsnytta och klubbens sociala verksamhet ”En bra start” och är mannen bakom symbolen för alltihop – Brynäs Rena Dräkt!

”-Ljusdal finns i mitt hjärta. Jag har ju mina rötter och släkt i norra Hälsingland, i Ljusdal och Hudiksvall, så det finns ett gulgrönt hjärta där och det känns så rätt och så roligt att nu få möjlighet att bli en del av LBK:s utveckling på riktigt. Ser fram emot detta hedersuppdrag, och väljer att vara med då fokus ligger på att via LBK utveckla föreningen, bygden och tillsammans med det lokala näringslivet ge fler barn och unga i Ljusdal en bra start på sina liv och karriärer.

Ewa-Lotta Sköld:

Fd LBK-ordförande och kontorschef på Hälsinglands Sparbank i Järvsö. Engagerad, optimistisk och utåtriktad person, som drivs av Utveckling och Framåtanda och att morgondagen ska bli bättre än gårdagen. Tror på att laget är större än jaget och att delad glädje är dubbel glädje.

”-Det är med stolthet och ödmjukhet jag tackar ja till att vara ambassadör i LBKs Advisory Board, och vara en del i fortsatt utveckling, tillväxt, glädje och framgång i gulgrön anda. Tillsammans kan man göra skillnad!”

Olle Fack:

”-Mitt första stora minne av LBK var som liten grabb att se hjältarna bli svenska mästare på Söderstadion 1975. Ett minne för livet som jag skulle vilja uppleva igen.”

”-Strategisk utvecklare, mental coach och ledarskapsutbildare är mitt yrke med HM, JM, BRA och Gekås m.fl. o som kunder. Återflytt till Järvsö 2006 och valde att stödja Björn ”Böna” Eriksson i satsningen tillbaka till elitserien. Därefter har mitt engagemang för bygden i nu 8 år kretsat kring ordföranderollen i Destination Järvsö. Tillsammans har LBK och Järvsö genomfört fantastiska seminarier under rubriken ”Attityd och Framtidstro”. Nu ser jag fram emot att ha en roll i LBKs Advisory Board och ett bredare engagemang politiskt parallellt med mitt yrke.”

Bengt-Olov Forssell:

-Jag är född och uppväxt i Ljusdal och en stor del av min uppväxt har tillbringats på IP i LBKs regi. Bandykarriären kröntes 1970 då jag hade förmånen att delta i tre SM-finaler. Vi vann finalen i ungdomsbandyn och kom tvåa i de andra, A-lags SM och B-lags SM!

Som så många andra Ljusdalingar hamnade jag i Uppsala där jag inledningsvis läste juridik men växlade snabbt över till ekonomi. Efter några år som lärare vid Uppsala Universitet kom jag in i affärsvärlden. Mitt ”mest” kända bidrag till näringslivet är Rustabolagen, där jag är huvudägare och styrelsens ordförande. När jag blev tillfrågad av en god vän att ingå i LBKs Advisory Board blev jag mycket stolt och glad! Det känns väldigt bra om jag skulle kunna ge något tillbaka till LBK och till Ljusdal. Förhoppningsvis kan mina många år i affärslivet tillföra något.”

 

Johan, Ewa-Lotta, Olle och Bengt-Olov – varmt välkomna till LBK ”på riktigt”! Hur de ser ut ser du till att börja med på LBK Facebook här: https://www.facebook.com/ljusdalsbandy/