Bandyallsvenskan: Nässjö – Ljusdal 3-4

, ,

L-J-U-S-D-A-L  Ä-R  O-B-E-S-E-G-R-A-D-E!!!

Det är sjuttio mil mellan Stinsens Arena i Nässjö och Ljusdals IP, men trots att avståndet var exakt likadant i fjol  så kan vi nog vara övertygade om att årets hemresa är betydligt kortare. LBK fick nämligen revansch på smålänningarna och därmed åker de hem med full pott till Hälsingland!

Utgången av helgens drabbningar var än mer imponerande med tanke på att några av nyckelspelarna var borta och att halva truppen dessutom knappt kommit in i puberteten. Vad månde bliva…

Efter bortaäventyret i Södermanland & Småland väntar hemmamöten mot Gripen och Kungälv i helgen. Det blir alltså en ny toppmatch redan på lördag mot Gripen från Trollhättan. Ett lag som precis som LBK har samlat ihop åtta poäng på fem matcher. Det finns alltså absolut ingen som helst anledning att sitta hemma i helgen. Ta med er grannarna och jobbarkompisarna och kom till IP, på lördag ska vi vara minst tusen pers på läktaren. Välkomna!!!

P.S Om ni fortfarande tvekar så kan ni gå in och läsa Leo Hägglunds krönika i Bandypuls: https://www.bandypuls.se/artikel/hagglund-vaknar-inte-ljusdalsborna-efter-den-har-succen-sa-kan-kopingen-lagga-ner-sitt-bandylag

P19..? Nix, det är A-laget!

I och med övriga resultat i helgen finns därmed endast ett obesegrat lag kvar i bandyallsvenskan. Nytt toppmöte på lördag, välkomna till IP!

Skillanden mellan Jonas Svensson och Frankensteins Monster? Tre stygn…

Caspher Ekström och Edwin Nilsson!

Jonas Svensson och Christoffer Norgren, världshistoriens sämsta pokeransikten..?

Erik Olsson!

Middagsstopp i Ödeshög, sextio mil kvar till Ljusdal…