Ljusdal – Skutskär: Halsduksmatchen!

, ,

Ta fram era gamla LBK-halsdukar, på lördag kan de bli guld värda!

I samband med lördagens match mot det klassiska bandylaget Skutskär (även det en klubb som stoltserar med gul/gröna färger) så genomför vi en utlottning av ett fint pris till samtliga åskådare som går in på arenan med en gul/grön halsduk!

Har ni ingen halsduk så kan ni naturligtvis köpa en LBK-halsduk vid vårt lilla tält precis innanför entrén vid Bjuråkersvägen. Där får samtliga åskådare iförda gul/gröna halsdukar även en lott för den lottdragning som kommer att genomföras under halvtidspausen i matchen.

Givetvis så säljer vi även vår utomordentligt vackra mössa. Ett fint komplement till halsduken och.. enligt oss själva, årets julklapp!

Varmt välkomna till Ljusdals IP 17:00 på lördag!