Världspremiär för Afterwork & Quiz på Ljusdals IP 7:e februari!

, ,

Ringa in fredag den 7:e februari i era almanackor, då blir det nämligen världspremiär för afterwork & quiz på Ljusdals IP!

Med start 17:00 bjuds det alltså på uppladdning inför bandymatchen mot serieledarna Tellus i form av ett afterwork som 17:30 kulminerar med ett quiz.

Ljusdals BK uppmanar nu alla företag, föreningar och kompisgäng att samlas i Ljp-tältet på Ljusdals IP för att tävla mot varandra i frågesport och äta middag före toppmötet mot Tellus.

Rent praktiskt så tävlar man i lag om max fem personer, men givetvis får man även tävla ensam om man så önskar.

LBK:s afterwork inkluderar mat (tacosbuffé), matchbiljett & quiz och kostar 200 kr. Vill man komplettera maten med dryck så finns det naturligtvis även att köpa i tältet.

OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Anmälan sker via email: ljptaltet@ljusdalbandy.se  Ange lagnamn och förmodat antal deltagare i laget.

”Vi kommer att inrätta ett vandringspris för quizet eftersom vi planerar att fortsätta med den här frågesporten även i framtiden. Dessutom har vi givetvis ett pris till det lag som vinner varje afterwork!” meddelar arrangörsklubben.

Ljusdals Bandyklubb vill nu att så många som möjligt kommer till Ljusdals IP för afterwork den 7:e februari. En fullspäckad kväll med tacosbuffé, quiz och toppmötet i bandy mellan Ljusdal – Tellus.

För er som inte hinner gå på afterwork på IP så börjar bandymatchen 19:00. Varmt välkomna!

Ljusdals IP eller Estadio Santiago Bernabéu i Madrid. Klar fördel Ljusdals IP som kan locka med afterwork!

Ljusdals BK, alltid i centrum…