Marcus Öhman förlänger!

, ,

De glada nyheterna avlöser varandra, här har vi ytterligare en påsksmäll lika eftertraktad som en apotekshylla full med handsprit eller ett snabbköp laddad till bredden med toalettpapper: Marcus Öhman har förlängt!!

Andreas Heeger från LBK:s sportgrupp har all anledning att vara nöjd. Inom loppet av några timmar så hade han fått signaturerna från Elias Swartswe, Marcus Öhman och.. nja, vi återkommer till den tredje kråkan.

Andreas Heeger beskriver Marcus Öhman på det här viset:

”Redan en stor ledare trots sin unga ålder. Riktig vinnarskalle med en hög spelförståelse. Lojal, bra offensivt som defensivt!”

Foto: H-G Eriksson

Marcus Öhman har skrivit på ett kontrakt för 1+1 år och det här innebär alltså att vi får se ”Generation 2020” i gul/grönt även nästa säsong. Tidigare har ju även Elias Schröder och Elias Swartswe skrivit på för LBK. Dessutom har Isak Flodberg, Noa Djäkner och Tobias Blomqvist från juniorleden kontrakt med klubben.

Förra veckan skrevs även kontrakt med tjugoettåringen Marcus Lindholm från Färila. Det här kan alltså bli en riktigt intressant säsong med gulgröna ögon…

Marcus valde alltså att fortsatta i LBK trots att det inte saknades bud från andra klubbar.

”Det känns väldigt bra att stanna kvar, det här är en trygg miljö!” säger Marcus.

”Kapten Öhman” (juniorlagets kapten) har faktiskt redan påbörjat barmarksträningen eftersom han fortfarande har ett par månader kvar av bandygymnasiet. Efter skolavslutningen börjar han sedan arbeta på Byggmax, men innan bandysäsongen drar igång på allvar så räknar han även med att få tid över för att rycka upp några firrar. Alla gäddor är därmed varnade…

Några snabba till Marcus Öhman:

Favoritlag utanför bandyplanen:

Borussia Dortmund

Favoritmat:

Plankstek

Bästa idrottskvinna:

Stina Nilsson

Bästa idrottsman:

Peter ”Foppa” Forsberg

Bästa film:

Nyckeln till Frihet

Bästa kvinnliga skådespelare:

Mila Kunis

Bästa manliga skådespelare:

Morgan Freeman

Bästa idrottsminne på bandyplanen:

SM-finalen med P18 på Stundenterans 2019

Favoritsysselsättning utanför bandyplanen:

Fiske! Följer även all annan idrott.

Foto: H-G Eriksson

Grattis LBK-fans: Även kommande år får ni alltså se Marcus Öhman på isen, bunkra säsongsbiljetter och medlemskort redan nu!

Avslutningsvis får Sven ”Mr LBK” Persson, skylta med Marcus Öhmans klassiska ord direkt efter semifinalen mot Villa i Pojkallsvenskan 2018: ”Så dj…. nöjda är vi inte, vi har ju en match kvar!”