Förlust i Kalix

, ,

Tyvärr slutar dagens bortamatch mot Kalix med en svidande förlust.

Efter att Kalix gjort det avgörande målet på en hörna i den 88:e minuten blir slutresultatet 4-3 till hemmalaget.

Den jämna matchen började ända ganska bra för det gula lagets del då det kändes och såg ut som att vi tog taktpinnen i matchen. Efter matchens första 45 minuter stod det ändå 2-2.

Snön som föll över arenan i Kalix gjorde det svårt för båda lagen att driva upp tempot i matchen, och i andra halvlek började båda lagen spela lite fler längre bollar.

Resultatet hade kunnat luta över åt bägge lagens fördel, då det skapades en del målchanser och hörnor men denna gång var det dom röda som tog tillvara på just en hörna i slutet av denna kamp.

LBK:s mål gjordes av, Isak Flodberg, Noa Djäkner och Edwin Persson

Vi får bita i oss den här sura förlusten och börja ladda för nästa match som spelas nu på tisdag då vi åker till Uppsala för en drabbning mot UNIK