Ikväll 19:00, UNIK borta

, ,

Nu är det snabbt på given, mest vi är det härligt att det går några matcher på veckodagar också.

Kvällensmatch mot UNIK i Relitahallen som startar kl 19:00 betyder att LBK spelar sin 6:e raka bortamatch i serien, så redan ikväll vid 21:00 är mer än hälften av matcherna på bortaplan spelade i Bandyallsvenskan 20/21. På dessa 5 bortamatcher har vi tagit 5 poäng, där vår känsla är att några av dom övriga 5 poängen likväl kunnat hamnat i vår kolumn.

UNIK på borta-is är en svår nöt att knäcka, Uppsala laget har sett väldigt pigga ut i inledningen av seriespelet och parkerar på just nå på 7 poäng i tabellen. Laget besitter ett helt gäng skickliga bandyspelare där målsprutan Tobias Engstrand sticker ut.

Kollar vi på våra gula hjältar så ser laget ungefär likadant ut som i helgen förlustmatch mot Kalix, Jeremy Nöjd vilar från att åka med till Uppsala. Laget som tränade gemensamt igår rullar mot Uppsala strax efter lunch med en väldig revanschlusta efter lördagens snöpliga avslutning i Kalix.

Vi har just nu efter 7 spelade matcher, 7 poäng med 26 insläppta och 34 gjorde mål som just nu är värda fantastiska 12 988kr i vår Måljakt som ni kan läsa mer och vara med i via denna länk : http://ljusdalbandy.se/maljakten/ 

Ni kan som vanligt välja att tillbringa kvällen i #LBKsoffan för ett se matchen.

Det gör ni via : https://www.bandyplay.se/livestream?id=35953

eller

https://www.bandypuls.se/artikel/live-tv-18-50-spannande-mittenmote-i-bandyallsvenskan-se-unik-ljusdal-har

Ni betalar er soffbiljett via swishnr 123 459 42 63
Hela summa går oavkortat till Ljusdals BK

 

Nu hoppas vi på att det blir en bra bandymatch och att LBK åker hem med samtliga tre poäng!

//L-B Kåå