Vi minns Kjell Ljusberg

, ,

Kjell Ljusberg bandytränaren – honom skriver vi i Ljusdals BK definitivt in som en av klubbens stora profiler. En man som verkligen brann för sin bandy.

Det var i början på 90-talet som han landade på Ljusdals station med bandytrunken fylld av gula och gröna tuschpennor. Det var med de pennorna och ett välfyllt konferensblock som gick i gul/grönt som han presenterade sig för spelartruppen – och hur LBK skulle spela sin bandy under hans ledning.

Kjell Ljusberg har representerat många av landets bandyklubbar efter Ljusdals BK och hans signum var just det här med tuschpennor i  lagens färger, röd/blått i Edsbyn, gul/svart i Broberg och orange/blått i Bollnäs för att nämna hälsingeklubbarna.

Nu har det nått oss att Kjell Ljusberg gått bort och vi vill skänka hans familj och anhöriga de varmaste tankar.

/Ljusdals BK