Falun hemma kl 17:00

, ,

Det är matchdag igen, idag kl 17:00 kommer Falun på besök till Ljusdal och Idrottsparken.
Falun är ett lag som vi har mycket sentida historia med och matcherna brukar vara spännande och svåra att gissa utgången på.

LBK kommer från en fin trend, där dubbelmötet i mellandagarna mot Västanfors slutade i 2 segrar.

Det har varit kyligt i Ljusdal dom senaste dagarna och för bandyspelare som tränar och spelar utomhus betyder det en väldigt hård is. Hård is betyder ett snabbare spel och det är verkligen något som man ser att LBK gillar när man står vid sidan av planen när det är träning. Tyvärr så får få uppleva det på plats denna säsong men oj vilken fart det blir på träningarna för LBK när underlaget hjälper till. Många spelare besitter en väldig fart.

Tyvärr saknas Elias Swartswe på isen under dagens match också efter smällen han fick under hemmamatchen mot Västanfors.

Om vi lägger ett öga mot våra motståndare, Falun så tar vi hjälp av dom själva efter en text vi hittat där vänsterhalven Marcus Enberg, som kom till Falun från Borlänge inför säsongen.
Du har spelat väldigt stabilt denna säsong, är du nöjd själv med ditt spel hittills?
– Jo men det är jag ändå. Även om jag tycker att det tagit lite tid att hitta rätt i vissa grejer, men det börjar ge med sig tycker jag!
Hur är känslan i laget inför Ljusdalsmatchen?
– Vi har en jättebra känsla i inför imorgon, vi är laddade!

Falun har på de två senaste matcherna skrapat ihop tre poäng, seger mot Rättvik och oavgjort mot Tillberga. Ljusdal kommer till matchen med två raka segrar mot Västanfors.
Falun har lagkapten Pär Bäckmans fortsatt avstängd efter en situation mot Rättvik. Domaren vidtog ingen åtgärd men Rättvik valde att anmäla i efterhand.

Om det är något vi verkligen saknar så är det att ha publik på läktaren, men vi är otroligt tacksamma att ni väljer att stötta oss även denna konstiga säsong, TACK!

För er som vill se matchen tipsar vi om att det går att göra det via Bandyplay, här hittar ni länken : https://www.bandyplay.se/livestream?id=35978

Eller via bandypuls som sänder matchen via denna länk : https://www.bandypuls.se/artikel/live-tv-16-50-klassiska-klubbar-mots-i-allsvenskan-se-ljusdal-falu-bs-har

Passa även på att lösa en fiktiv biljett till matchen 50:- eller valfritt belopp på Swishnummer: 1234594263. Jag kan lova att det aldrig har det varit billigare att stötta en annandagsmatch. Dessa pengar är enormt viktiga för oss i klubben denna säsong som annars står helt utan publikintäkter!

Let´s go LBK!

//L-B Kåå