Hemmamatch mot Katrineholm idag kl 17:00

, ,

Det är hemmamatch igen, i eftermiddag kl 17:00 får vi besök på Idrottsparken av Katrineholm.
Ett Katrineholm som denna säsong fått tak över sin klassiska arena Backavallen.

Katrineholm parkerar just nu på en elfteplats i BandyAllsvenska efter 6st segrar varav 2 av dom har kommit på bortais.
Lagets mål görs till stor del av 2st spelare, nämligen Niklas Eriksson och Linus Doktare som varit ryggraden av detta lag i dom senaste säsongerna.
Men det finns fler spelare att hålla ögonen på också, Sebastian Brandt, Robin Hellqvist samt gamle LBK bekantingen Eric Lisell som är tillbaka i Ljusdal för match.

Om vi gör en koll hos hemmalaget så ser det just nu ganska ljust ut på skade/frånvaro sidan, då samtliga spelare förutom Elias Swartswe är uttagningsbara för tränare Lännart Nilzon och Oscar Jonsson.
Träningarna denna vecka har gått i snön och kylans tecken, men killarna har gjort sitt för att ändå driva upp tempot under träningspassen för att komma väl förberedda till lördagensmatch.

Vi är i högsta grad med och tampas om topp-platser i årets serie, och går mot en väldigt spännande säsongsavslutning.

Förväntningarna inför imorgon är att vi ska få en rolig och bra match på Idrottsparken.

För er som vill se matchen tipsar vi om att det går att göra det via Bandyplay  : https://www.bandyplay.se/

Eller via bandypuls som sänder matchen : https://www.bandypuls.se/artikel/live-tv-16-50-ljusdal-tar-emot-katrineholm-se-matchen-har

Passa även på att lösa en fiktiv soffbiljett till matchen 50:- eller valfritt belopp på Swishnummer: 1234594263. . Dessa pengar är enormt viktiga för oss i klubben denna säsong som annars står helt utan publikintäkter!

Let´s go LBK!