Exte Cupen: Bollnäs – Team Sweden 2-1 (Gruppfinal One Partner Group)

, ,

Första gruppfinalen (One Partner Group) är färdigspelad i Exte Cupen, en match mellan de två obesegrade lagen Bollnäs och Team Sweden. Bollnäs var innan matchen det enda lag som mäktat med tre segrar medan Tema Sweden å sin sida började med ett kryss i sin första nattmatch mot Hammarby för att därefter slå både Stabaek och hemmalaget Ljusdal.

Semifinalen blev en jämn tillställning som länge stod och vägde innan Hälsingelaget med fem minuter kvar kunde sätta dit matchavgörande 2-1. Bollnäs är därmed klara för finalen av Exte Cupen 2021. Vilka de får möta i finalen avgörs i skrivande stund då domaren strax ska blåsa igång den andra gruppfinalen mellan Hammarby och hemmalaget Ljusdal.

1-0 Riku Hämäläinen, 1-1 Isac Karlsson, 2-1 Oskar Westh

Foton: H-G Eriksson

Fler foton från Exte Cupen: https://www.flickr.com/people/147862623@N02/