Exte Cupen: Ljusdal – Hammarby 1-5 (Gruppfinal OP Höglunds)

, ,

I dagens andra semifinal fick hemmalaget Ljusdal bokstavligt talat börja i motvind mot Hammarby. Kraftig blåst och två mål i baken redan efter åtta spelade minuter, en ställning som höll sig halvleken ut. I början av andra halvlek levererade Kasper Milerud sitt andra mål för dagen och några minuter senare var det David Pizzoni Elfvings tur att anteckna sig i målprotokollet. Det skulle dröja till femtionde spelminuten innan hemmalaget fick hål på nollan i form av ett hörnslag från Isak Flodberg.

Matchen slutade med en 5-1 seger för Hammarby som därmed är klara för final i Exte Cupen mot Bollnäs. Matchen startar 21:30 på lördag kväll. Välkomna!

0-1 Lucas Dalin, 0-2 Kasper Milerud, 0-3 Kasper Milerud, 0-4 David Pizzoni Elfving, 1-4 Isak Flodberg, 1-5 Pontus Nordenfors

Foton: H-G Eriksson

Fler foton från Exte Cupen: https://www.flickr.com/people/147862623@N02/