Seriepremiär! #Gameday!!!!

, ,

Dagen är här, det är dagen för seriepremiär, och Gameday med stort G!

Har ni inte redan bokat era platser på Rio Bio, för att se matchen tillsammans med andra LBK:are idag kl 14:00 är det tid att göra det nu via denna länk :http://www.riobio.se

Det går även att chansa på att få en obokad plats, men vi vågar inte lova att det finns platserna kvar, biljetterna kostar 50kr, men är du medlem i LBK är det helt gratis!

Inför premiären tar vi pulsen på Isak Flodberg.

– Utan er inget oss, säger Isak i en hälsning till alla fans!


Så är det äntligen dax för seriepremiär, känslor inför det?
– Det ska bli otroligt kul att äntligen dra igång säsongen på riktigt. Vi har nånting bra på gång och det ska bli kul att se hur långt det kan räcka.

Katrineholm möte ni senast i tredjepris matchen, vad kan vi förvänta oss för match?
– Senast mot Katrineholm blev det en rejält svängig historia så vi siktar nog mot en stabilare insats denna gång. Men Katrineholm är ett bra lag så det blir en jämn och rolig match tror jag.

Det verkar vara härligt go i laget, det märks verkligen att ni har roligt, är det så?
– Vi är ett riktigt gött gäng som man älskar att vara med, vi har riktigt kul både på och utanför isen så det känns som en bra mix.

Vad blir nycklarna för att ta med er två poäng från Katrineholm?
– Att vi följer vår matchplan och jobbar stenhårt med våra saker från minut 1 tills att domaren blåser av matchen, då tror jag att det kan bli en jäkligt rolig eftermiddag både i Katrineholm och på bion i Ljusdal.

Det väntas storpublik även i Ljusdal på Rio Bio, har du någon hälsning till alla LBK:are?
– Utan er inget oss, Let´s go LBK!