SM-Kvartsfinal 1

, ,

 

Strax efter lunch satte sig LBK:s P19 lag i bussen med riktning mot Västerås och den första av två st kvartsfinaler. Ett Västerås som laget besökt för ca två veckor sedan då det var bortamatch i seriespelet, den gången stod det unga LBK-laget som segrare när slutsignalen ljöd.

Så, vad behövs för att laget ska skaffa sig så bra utgångsläge inför söndagens avgörande returmatch i Ljusdal? Skribenten L-B Kåå fick några snabba ord med Erik Swartswe innan avfärd.

Hur känns det?

– Känns bra, bra känsla i laget… Och vi har ett gemensamt mål som vi tror stenhårt på!

 

Viktig bortamatch redan ikväll, vad blir viktigt i ett dubbelmöte som detta?

– Att vi håller ihop defensiven, jobbar stenhårt och kommer ihåg att varje mål är viktigt, framåt som bakåt.

 

#ALLATILLIP

 

Efter kvällens bortamatch visar det sig vilket utgångläget är inför returmötet hemma på Idrottsparken söndag kl 17:00, för det är ändå då det ska avgöras. Vi hoppas att killarna ska få ett stort stöd från läktarna så varför inte redan nu bestämma att ni ska gå på bandy under söndag eftermiddag då även vårt U-16 lag spelar två matcher mot Söråker. Dom matcherna startar kl 11:00 och 14:00.

Slutspels-pepp

Att LBK finns med i juniorslutspel är inte självklart, fast vi dom tre senaste åren funnits med som ett av lagen som har chansen att lyfta pokalen på Studenternas efter finalen. Från dom senaste slutspelsäventyren har vi lärt oss att publiken vill ha souvenirer, och det problem har vi i år bl.a löst med hjälpa av att vår guldpartner LjusdalProfil har tagit fram ”Slutspels Merch” där vi låter LJUSDAL lysa på våra bröst!

Här : https://www.hudikprofil.se/ljusdals-bk/ klickarna ni för att bli stolta ägare till en LBK tröja!

 

Lets Go LBK!