Bandyallsvenskan: Ljusdals BK – UNIK 6-5

, ,

Vinst i grundseriens sista match för LBK, men den satt hårt inne. Med nästan kvarten kvar att spela ledde bortalaget med 3-4, ett resultat som då innebar att Västanfors skulle åka ur Allsvenskan istället för UNIK. I slutet av matchen lossnade emellertid hörnskyttet för hemmalaget då LBK fick mål både på sin artonde och nittonde hörna genom Elias Swartswe respektive Marcus Öhman. Dramatiken skulle ändå fortsätta eftersom UNIK lyckades kvittera i den nittionde minuten. Ljusdal skulle till slut ändå få sista ordet på tilläggstid då Noa Djäkner punkterade matchen.

Säsongen är nu över för LBK:s del, men ni kan fortfarande avnjuta bandy i form av våra yngre förmågor. I morgon väntar nämligen kvartsfinalretur mellan Ljusdals BK och Västerås i Juniorelitserien. Ljusdal vann första matchen med 4-9 på bortais i Västerås. Matchen börjar 17:00 i morgon, välkomna!!!

Matchrapport: 1-0 Jonas Söder (Klimenty Tarasenko), 1-1 Tobias Engstrand (Hannes Kanbjer), 1-2 Oskar Rönnqvist (Jakob Edberg), 2-2 Jonas Söder (Edwin Nilsson), 3-2 Marcus Öhman (Marcus Lindholm), 3-3 Johannes Camilton (Jonathan Asplund), 3-4 Oskar Rönnqvist (Hannes Kanbjer), 4-4 Elias Swartswe (Edwin Nilsson), 5-4 Marcus Öhman (Edwin Nilsson), 5-5 Teo Eklund (Oskar Rönnqvist), 6-5 Noa Djäkner (Klimenty Tarasenko)

Ljusdals BK tackar dagens sponsor Hälsinglands Sparbank, publik, motståndarlag, funktionärer och publik. Stort tack!