Bortaturné, matcher mot LAIK och Boltic

, ,

 

Bortaturné, matcher mot LAIK och Boltic

Efter förra helgen seger mot Västanfors med stora siffror på hemmaplan väntar svårare uppgifter denna helg. Idag kl 15:00 ställs vi mot Lidköpings AIK i Sparbanken Arena, och imorgon väntar en drabbning mot Boltic på Tingvalla, Nya Tingvall som det nu heter sedan det blev tak över anläggningen.

LAIK lördag kl 15:00
Om vi kollar till den första matchen, så är det som sagt LAIK som står för motståndet, ett LAIK som det dom senaste året spelats många jämna matcher mot. Lidköping laget har inlett serie spelet med en seger (Nässjö) och två förluster Kungälv och Surte)  Bäste målskytt hittills är Viggo Olofsson, men laget har väldigt många unga sevärda spelare som vi i Ljusdal fått sett tidigare då dessa spelare spelat i Villas juniorlag.

Matchen mot LAIK ser ni via denna länk : https://www.bandyplay.se/livestream/s-lidkopings-aik-ljusdals-bk-xq5k8

Boltic söndag kl 13:15
Om vi kollar till Boltic också inför söndagensmatch så ser vi att innan matchen som spelas när detta skrivs lördag mot Rättvik är Boltic obesegrade efter två oavgjorda matcher (Katrineholm och Kungälv) och en vinst mot Surte. I Boltics lag uppställning hittar Jacob Bucht som tidigare spelat många slutspelsmatcher i Elitserien , Gustav Backman som är tillbaka efter nåt år i Falun och Anders Eriksson.
Att spela mot Boltic är alltid speciellt som LBK:are då väldigt många, väldigt gärna vill se LBK-vinster över just Boltic.

Matchen mot Boltic ser ni via denna länk : https://www.bandyplay.se/livestream/s-if-boltic-ljusdals-bk-kzo7rn

Ljusdals BK
För spelarna i A-laget har äntligen kylan kommit till Ljusdal vilket medför bättre förutsättningar när det ska tränas, vilket är mycket välkommet. Veckan har varit mycket bra för laget då vinsten förra helgen var mycket fin att få in på kontot, och vi märker hela tiden att intresset för laget och bandy ökar i Ljusdal. Det ska bli väldigt roligt att följa Ljusdals matcher denna helg, hur många poäng får vi med oss innan vi styr mot Ljusdal igen?

Säsongskortet
Ni har väl köpt Säsongskortet Bandyallsvenskan 22/23, för 699kr?
Se samtliga matcher i grundserien både live och i efterhand hemma i din egen soffa. Säsongskortet kostar 699 kr och då stöttar du LBK med 279 kr. *IFK Kungälv har valt att stå utanför samarbetet.

Säsongskortet köper via denna länk :  https://www.bandyplay.se/checkout?pa=1011&cta=/
Glöm inte att ange LBK som favoritlag!

 MEN, visst är väl bandy ändå bäst när man ser det live från läktare?
Köp en Annandagsbiljett här: https://secure.tickster.com/sv/dt05nyxt4yn65um/products