Oavgjort i eftermiddagens match

Första matchen i helgens bortaturné slutar oavgjort med 5-5 (2-4) efter att Linköpings AIK hämtat in mål i andra halvlek.

Det visade sig att matchen mot LAIK skulle bli en jämn tillställning trotts att LBK redan under matchens första minuter radade upp målchanser men hemmalagets målvakt Anton Sandsjö storspelade och räddade allt som kom i vägen.
Det var också Lidköpings aik som skulle ta ledningen genom Tage Vallmar i matchens 15 minut.

LBK fortsatte att skapa vassa målchanser och i matchminut 20 fick Rasmus Gustafsson näta.

Halvtidsresultatet skrevs till 2-4 med mål från LBK klubborna Gustafsson, Flodberg och Brolin Munther.

I andra halvlek fortsatte ställningskriget och båda lagen radade upp chanser.

LAIK reducerade till 3-4 i 55 matchminuten men Ljusdal kontrade med mål på straff minuten senare. LAIK fortsatte att jaga och reducerade igen till 4-5 några minuter senare.  Kvitteringen till 5-5 kom slutligen i matchens 69e minut. Slutresultat 5-5.

Imorgon söndag fortsätter LBKs bortaturné med match mot Boltic i Karlstad. Avslag på klassisk bandytid 13:15. Matchen ser du som vanligt på Bandyplay eller på plats i Karlstad. Ny chans att jaga två pinnar för LBK.

Fortsatt fin lördagkväll

 

/LB:K