Inför Järvsö Bandy – Skutskär 4/12-22

, ,

Noll poäng på två matcher, det är siffrorna som ligger som ett tyngdtäcke över både Järvsö och Skutskär och på söndag drabbar lagen samman på Idrottsparken.

Järvsö Bandy har fått en knackig inledning efter återstarten i Divison 1 norra. Två svidande förluster för laget som haft greppet om bägge matcherna man spelat men där orken och fokuset inte riktigt funnits över 90 minuter. Men på söndag (4/12) finns det chans för Järvsö att ta poäng igen när man ska stifta bekantskap med en ny motståndare, Skutskär.

”Nordupplands stolthet” som de själva kallar sig är en motståndare som likt Järvsö gör en återstart efter sin frånvaro från seriesystemet. Järvsös motståndare har även dem haft en dålig start på årets säsong där man endast har gjort två mål och inte lyckats inkassera en enda poäng på de inledande två omgångarna vilket egentligen ger fantastiska förutsättningar för söndagens drabbning, då den kommer att spelas mellan två väldigt taggade lag som har siktet på två poäng.

Väderprognosen ser mycket lovande ut inför söndagen och killarna i de nya blåa dräkterna hoppas på ett stöd från läktarhåll som vill hjälpa laget att ta säsongens första vinst. Ta med er ”adventsfikat” till Idrottsparken och heja fram vårat härliga Järvsö till två poäng.

Avslag: 13.00 – Idrottsparken, Ljusdal

Tabell, Division 1 norra

// JBK