LBK-Falun, kl19:30, Idrottsparken Ljusdal.

, ,

Hemmamatch mot Falun, Fredag 2/12 kl 19:30

Det alltid något speciellt med att spela el-ljus match hemma en fredagskväll, att vi ställs mot en motståndare som vi dom senaste åren har haft många hårda fighter mot gör det inte sämre. Ikväll den något udda starttiden 19:30 spelar vi mot Falun hemma på Idrottsparken.

Falun som dom senaste åren seglat upp som en av våra stora antagonister då vi spelat väldigt många jämna matcher dom senaste åren. Men vi minns ju också den där hemska kvällen i Mars 2015 när vi var många på IP:s läktare som stod och suckade när vi såg hur matchrapporteringen från Studenternas började skena iväg.
Men det är ju också härligt att vi fått en ”ny” rival, för det är ju ändå en stor ingrediens i idrotten, just känslor!

I säsongen 22/23 års Falun måste vi väl ändå säga att 2st namn sticker ut lite extra, dels är det den förre detta landslagsmålvakten Patrik Hedberg som visa dagar fortfarande kan upplevas som en vägg, han brukar prenumerera på priset till matchens lirare, som ikväll kommer från Karl Hedin. Sedan finns också en väldigt fin ung spelare vid namn Elliot Hellström med nr 68 på ryggen som går en väldigt spännande framtid på bandyplanen till mötes.

Om vi kollar till vårt eget lag så är alla hela och möjliga till att starta matchen. På träningen i veckan har det varit heta känslor då det varit matchspel mellan yngre och äldre. När vi säger yngre så ska det nämnas att efter denna match styr 3 av våra spelare söderut för att delta i landslagsläger, spelarna det gäller är Rasmus Gustafsson, Tobbe Blomqvist och Elias Swartswe.

Kvällens matchpartner är Karl Hedin.

Vi hoppas på en spännande och välspelad match ikväll hoppas vi blir många som ser matchen på plats.

Let´s Go LBK!