Jonas Söder – Klar för ytterligare ett år i gulgrönt

, , ,

35 poäng blev det under grundserien och kvalspelet sammanlagt under säsongen 2023/24 för Jonas Söder som kom till oss inför säsongen 2020/21 från Hammarby. Nu är han klar för ytterligare ett år i gulgrönt.

Så här säger sportgruppen om förlängningen:

”Liksom med alla andra spelare är vi väldigt glada över att Jonas vill fortsätta sin bandykarriär hos oss. Sedan han kom hit för fyra år sedan har han tagit stora kliv för varje säsong vilket har gjort honom till en väldigt viktig kugge i vårt lag. Vi ser väldigt mycket fram emot att få fortsätta se Jonas ånga på ute på högerkanten och skapa oro hos motståndarna.”

Jonas egna kommentar kring att han fortsätter sin karriär med LBK:

”Det känns jättebra att fortsätta mitt bandyspelande med LBK. Det är en klubb som betyder mycket för mig och jag ser verkligen fram emot kommande säsong!”