Jonas Pettersson förlänger med ett år

, , ,

Nu är det klart att vår skyttekung Jonas Pettersson går in på sitt 14:e år i Ljusdalströjan. Totalt har det blivit 291 matcher, 408 poäng, 337 mål och 5 skytteligasegrar under seriespel för ”JP” i de gulgröna färgerna.

 

Så här säger sportgruppen om att ”JP” stannar i LBK:

”Att bemästra konsten att alltid göra mål, oavsett match och situation är en egenskap som väldigt få bandyspelare har. Den egenskapen har Jonas och vi är väldigt stolta över att få fortsätta ha honom i LBK även under kommande säsong. Utöver målgörandet så är JP en riktigt viktig spelare för de yngre i laget då han besitter en rutin och erfarenheter som de yngre kan lära sig väldigt mycket av.”

 

Petterssons egna tankar kring att han nu kliver in på sin 14:e säsong i LBK:

”Det ska bli väldigt roligt att åter igen få spela elitseriebandy med Ljusdals BK. Klubben har jobbat hårt med att komma dit man är idag med satsningen på egna ungdomar och den resan vill jag fortsätta att vara med på. Det var en självklarhet att jag skulle fortsätta spela i LBK.”